NB I

Nikolics korai duplájával nyert Pápán a Videoton

  • MTI
megosztom

A listavezető Videoton Nikolics Nemanja két gyors találatával 2-1-re győzött Pápán a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójának első szombati mérkőzésén.

Nikolics már 10 gólnál jár a bajnokságban - Fotó: vidi.hu

A már szokásos hazai álmosságával kezdett a Pápa, s a Videoton hét perc alatt két gólt is szerzett. A hazaiak ezt követően Griffiths találatával gyorsan válaszolni tudtak, így nyílt maradt a mérkőzés. A szépítés után a szünetig felváltva forogtak veszélyben a kapuk, az eredmény ugyanakkor nem változott.

A második játékrészben a Videoton uralta a mérkőzést, s akár növelhette volna előnyét, de helyzetei kimaradtak, a hajrában pedig a hazaiak komoly nyomás alatt tartották a vendégeket. A Pápa végül csak kapufáig jutott, így a székesfehérvári együttes mindhárom pontot megszerezte.

Fotó forrása: www.vidi.hu

OTP Bank Liga
9. forduló
INFO Lombard Pápa Termál FC-Videoton FC 1-2 (1-2)
Pápa, 1800 néző, v: Farkas Á.
 
gólszerzők: Griffiths (10.), illetve Nikolics (2., 7.)
sárga lap: Tóth G. (46.), Griffiths (69.), Sekour (78.), illetve Stopira (10.), Szolnoki (70.)
 
Pápa: Szűcs - Tóth G., Rodenbücher, Mecinovic, Présinger (Németh M. 73.) - Maksimovic, Szabó O. (Kenesei a szünetben) - Quintero, Sekour, Orosz (Eszlátyi 82.) - Griffiths
 
Videoton: Calatyud - Szolnoki, Gyepes, Vinicius, Stopira - Sándor Gy., Gomes - Nildo, Kleinheisler (Zé Luis 63.), Paraiba (Mamadu 90.) - Nikolics (Torghelle 73.)
[1480590] 2013-09-28 14:00:00 Pápa - Videotonx;
megosztom