Román-magyar

Sérültekkel készül az észtek ellen a válogatott

megosztom

A kiábrándító bukaresti világbajnoki selejtező után hajnali fél 3-ra ért Telkibe a válogatott, a stáb már az észtek elleni meccsre készíti a csapatot.

A tegnapi, háromgólos vereséggel zárult bukaresti vb-selejtezőt követően a játékosok Telki felé vették az irányt, és hosszú utazás végén, hajnali fél 3-ra értek az MLSZ edzőközpontjába. A futballisták esti letörtsége reggelre sem múlt el, kimondottan rossz hangulatban indult a nap, a keret egészséges tagjai komoran ballagtak ki a délelőtti átmozgató edzésre - a szakmai stáb feladata nem ígérkezik könnyűnek, a csapat taktikai felkészítése mellett három nap alatt lelket kell önteni a focistákba - olvasható az mlsz.hu-n.

Az edzést néhányan sérülés miatt kénytelenek voltak kihagyni, orvosi vizsgálaton kezdte a napot a mérkőzésen lecserélt Varga József és Koman Vladimir, valamint a 90 percet végigjátszó, de húzódás vagy rúgás miatt fájdalomra panaszkodó Dzsudzsák Balázs és Vanczák Vilmos. Nem edzett Korcsmár Zsolt sem, ő ugyancsak sérüléssel bajlódik, rá egész biztosan nem számíthat kedden a kapitány, mert sárga lapot kapott Bukarestben, és a következő selejtezőn az eltiltását tölti.

A magyar válogatottnak a vereséggel alig maradt esélye a pótselejtezőt érő második hely kiharcolására a D csoportban, a matematikai esély életben tartásához mindenképpen meg kell vernünk az észteket kedden. A baltiak tegnap meglepetésre pontot szereztek a csoportelső hollandok ellen, ám így is 7.50-8.00 körül mozog szorzójuk a budapesti mérkőzésre.

[1147884] 2013-09-10 20:30:00 Magyarország - Észtországx;
megosztom