Magyar foci

Buzánszky Jenő autóbalesetet szenvedett, de jól van

  • MTI
megosztom

Autóbalesetet szenvedett Pilisvörösvárnál Buzánszky Jenő, a legendás Aranycsapat jobbhátvédje, akit a fourfourtwo.hu internetes szaklap értesülései szerint kivizsgálásra az esztergomi kórházba szállítanak.

Az olimpiai bajnok, világbajnoki ezüstérmes, a Nemzet Sportolójának is megválasztott Buzánszky egy teherautónak ütközött, a fourfourtwo.hu információi szerint elvesztette az eszméletét, illetve más, elsősegélynyújtást igénylő beavatkozásra is szükség volt nála.

A korábbi kiváló futballista azt mondta a fourfourtwo.hu-nak, hogy ő maga vezette az autót, amely egy álló kamionnak ment neki. Buzánszky szombat hajnalban ért haza Bukarestből, a magyar-román világbajnoki selejtezőről, s saját bevallása szerint Budapestre indult vásárolni, a balesetet az okozhatta, hogy elaludhatott a volánnál. Buzánszky - akit Esztergomban vizsgálnak ki - hozzátette, "nincs semmi baja."

A magyar válogatott kiábrándító teljesítménnyel 3-0-ra kikapott Bukarestben, alig maradt esélye a pótselejtezőt érő második hely kiharcolására a D csoportban, a matematikai esély életben tartásához mindenképpen meg kell vernünk az észteket kedden. A baltiak tegnap meglepetésre pontot szereztek a csoportelső hollandok ellen, ám így is 7.50-8.00 körül mozog szorzójuk a budapesti mérkőzésre.

[1147884] 2013-09-10 20:30:00 Magyarország - Észtországx;
megosztom