Bajnokok Ligája

Messi nem sokat változtatott volna - Piqué

A Bayern München az első összecsapáshoz hasonló könnyedséggel, 3-0-ra nyert a Barcelona vendégeként az elődöntő szerdai visszavágóján, így kettős győzelemmel, 7-0-s összesítéssel jutott be a Bajnokok Ligája fináléjába.

"Lehet, hogy igazad van és ez az egyik legrosszabb mérkőzésünk. - mondta a lefújás után Gerard Piqué az UEFA munkatársának. - Pocsék érzés egy ilyen helyzetet megélni. Az első félidőben hajtottunk, mindent megpróbáltunk, de amikor belőtték az első góljukat, összeestünk. Gratulálunk a Bayern Münchennek, jobbak voltak."

"Közel vagyunk a bajnoki címhez aztán a következő szezonra kell koncentrálnunk. Egy dolog, hogy Lionel Messi, a világ legjobbja nem játszott, de azt hiszem, az ő játéka sok mindenen nem változtatott volna" - tette hozzá a védő.

Bajnokok Ligája, elődöntő, visszavágó:
FC Barcelona (spanyol)-Bayern München (német) 0-3 (0-0), továbbjutott a Bayern, 7-0-s összesítéssel
Barcelona, Camp Nou, 90 000 néző. Vezette: Skomina (szlovén)
 
FC BARCELONA: Valdés - Alves, Piqué, Bartra (Montoya, 87.), Adriano - Song, Xavi (Alexis Sánchez, 55.), Iniesta (Thiago Alcántara, 65.) - Pedro, Fabregas, Villa.
Vezetőedző: Tito Vilanova. Kispad: Pinto, Messi, Tello, Jonathan dos Santos.
 
BAYERN MÜNCHEN: Neuer - Lahm (Rafinha, 79.), J. Boateng, Van Buyten, Alaba - Javi Martínez (Timoscsuk, 74.) Schweinsteiger (Luiz Gustavo, 66.) - Robben, Müller, Ribéry - Mandzukic.
Vezetőedző: Jupp Heynckes. Kispad: Starke, Dante, Shaqiri, Gomez.
 
Gólszerző: Robben (48.), Piqué (72. - öngól), Müller (76.)
Sárga lap: Robben (32.), Daniel Alves (45.), Piqué (78.)