Bajnokok Ligája

Ferguson nem nyilatkozik Real Madrid elleni kiesés után

A Manchester United menedzsere nem ment el a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóját követő sajtótájékoztatóra.

Sir Alex Ferguson a Manchester United-Real Madrid Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő után.

A mérkőzésen a játékvezető kiállította Nanit, ami után a Real Madrid meg tudta fordítani a meccset, így kiharcolta a továbbjutást. Alex Ferguson ez elleni tiltakozásul nem jelent meg a kötelező sajtótájékoztatón, ami után büntetésre számíthat.

Helyette másodedzője, Mike Phelan beszélt az újságíróknak a meccs után: "Elképesztően csalódottak vagyunk. Mindenki csak ült az öltözőben azon gondolkozva, hogy mi történt és miért történt. Zavarodott a hangulat az öltözőben és zavarodott a menedzser hangulata is, ezért jöttem én helyette. Nem hiszem, hogy ő képes lenne most a játékvezető döntéséről beszélni. Azt hiszem, az eleget mond, hogy én vagyok itt és nem ennek a fantasztikus klubnak a menedzsere. Szerintem mind láttuk a döntést, ami nagyon keménynek tűnt, talán lehetetlennek is abban a pillanatban."

"Úgy éreztük, hogy rendben volt a taktikánk ezen a nagyon fontos mérkőzésen. Többnyire 0-0-nál is nyugodtak lehettünk, a gólunk pedig irányító pozícióba emelt bennünket. Később is viszonylagos irányításunk alatt voltak a dolgok, volt is néhány helyzetünk, de a játék már teljesen megváltozott. Elképesztő volt a döntés, de folytatnunk kellett. A Madrid ellen 11 emberrel is nehéz játszani. Csalódottak vagyunk, hogy egy ilyen mérkőzést tíz emberrel kellett befejeznünk."