Bulvár

A biztonsági őrök nem engedték fotózni Serena Williamset - videó

  • VNA

Kedvenc golfozóját, Tiger Woodsot akarta lefotózni egy floridai tornán Serena Williams - de nem ismerte a golf-etikettet.

Furcsa közjátékkal szembesült a világ egyik legismertebb teniszezője, Serena Williams egy golftornán. A 14-szeres Grand Slam-győztes, 31 esztendős játékos nagy rajongója a sportágnak és szereti honfitársa, Tiger Woods játékát is. Éppen ezért látogatott ki a floridai Palm Beachre, hogy a Honda Classicen megnézze kedvenc játékosát. A női tenisz-világranglistát vezető Williams persze meg is akarta magának örökíteni a 17. szakasz elütőhelyén a "nagy találkozás" pillanatát, ám a rendezők megakadályozták ebben.

A biztonsági őrök a fotózni készülő Serenát ugyanis fennhangon figyelmeztették a golf-etikettre, amely szerint a PGA-tornákon - játéknapokon - tilos a játékosokról felvételeket készíteni. "Nagyon dühös volt a biztonsági őr és rám kiabált. Ezek szerint a golfozókat nem lehet fotózni, a teniszezőket persze mindenki fényképezheti.." - írta dohogva mikroblog oldalán Williams, aki pár perc múlva már kevésbé feltűnően azért mégiscsak csinált egy felvételt Woodsról...