Nemzetközi foci

Ferguson, Mourinho és Ronaldo Manchesterben tárgyalt

A Real Madrid szerdán Manchesterben lépett fel, a City ellen játszott a Bajnokok Ligájában. A spanyol csapat játékosa, Cristiano Ronaldo a The Sunnak elárulta, a mérkőzés előtt hármasban beszélgettek José Mourinhóval és Sir Alex Fergusonnal.

Cristiano Ronaldo

A Real Madrid szerdán a manchesteri Lowry Hotelben lakott, és a City elleni mérkőzés előtt számos illusztris vendég meglátogatta a spanyol együttest. Köztük volt a Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson is, aki főképp egykori játékosával, Cristiano Ronaldóval beszélgetett.

"Szerdán találkoztam Fergusonnal, aki meglátogatott minket a hotelben - mondta a The Sunnak Cristiano Ronaldo. - Mourinhóval beszélgetett és természetesen velem is váltott néhány szót. Nagyon örültem neki, jó volt újra látni őt. Nem beszéltünk a jövőről, kizárólag a jelenről dumáltunk. Mesélt a Manchester Unitedről, én pedig a Real Madridról beszéltem neki. Mondtam neki, hogy rendszeresen követem a Premier League mérkőzéseit, amelyet még mindig a legjobbnak tartok - a spanyol bajnokságnál is erősebbnek. A United és a City mellett még két csapat esélyes a bajnoki címre, de szerintem egykori csapatom lesz a befutó. Nagyon boldog voltam, amikor a Real Madriddal leszálltunk Manchesterben, mert csodálatos éveket töltöttem a Unitednél."