Premier League

Di Matteo figyelmeztet, változások következnek

Gera Zoltán csapata, a West Bromwich Albion bravúros győzelmet aratott a vendég Chelsea felett az angol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának szombati játéknapján.

Di Matteo

A WBA két fejes góllal verte a Chelsea-t, amelynek menedzsere, Roberto di Matteo úgy vélte, talán eljött az idő, hogy változtasson csapata összetételén.

"A legutóbbi szezonban is szenvedtünk a WBA otthonában és ezúttal sem történt másként - értékelt a Di Matteo. - Csalódott vagyok, mert tudtuk, hogy a WBA kiválóan játszik otthon, de ezúttal megkönnyítettük a dolgát, mert gólokat ajándékoztunk neki. Borzalmasan védekeztünk, nem volt sok helyzete a hazaiaknak, éppen ezért sokkal jobban kellett volna hátul működnünk. Számos lehetőségünk volt, de minden meccsen nem lőhetünk három gólt ahhoz, ha nyerni akarunk. A védekezésre kell fókuszálni és biztonságosan három pontot szerezni. Ismeretlen okokból a november nem a mi hónapunk. Talán eljött az idő és változtatnunk kell a csapat összetételén, stílusán, felkészítésén. Talán fel kell áldozni néhány támadószellemű játékost pár defenzívebb gondolkozásúra."