US Open

Elkezdi Djokovics és Williams-lányok is, a magyarok késő este játszanak - program

A US Open második versenynapján kezdi meg szereplését a férfiaknál címvédő Novak Djokovics, a nőknél 2011-ben döntős Serena Williams, valamint három magyar játékos, Babos Tímea, Szávay Ágnes és Arn Gréta is.

A magyarok közül Szávay és Arn egymás ellen kezdenek, így egyikük sajnos biztosan búcsúzik az első fordulóban, viszont biztosan lesz magyar játékos a második körben is. Az ő mérkőzésük a negyedik, záró találkozó lesz a 8-as pályán két női, valamint egy férfi egyes meccs után.

A világranglistán a mieink közül jelenleg a legjobban álló, 59. Babos Tímea a 15-ös pályára kapott besorolást, ahol egy női egyes és egy férfi páros mérkőzés után a harmadik találkozót játssza a brit Johanna Konta ellen.

A centerpályának számító Artur Ashe stadionban a második kiemelt Agnieszka Radwanska és az orosz Nina Bratcsikova kezdi a programot magyar idő szerint 17 órakor, majd leghamarabb 19 órakor következik az egyaránt hazai pályán játszó Andy Roddick és Rhyne Williams összecsapása, amit egy női amerikai párharc, Venus Williams és Bethanie Mattek-Sands meccse követ. Az esti programban, hazai idő szerint leghamarabb hajnali 1 órakor a férfi címvédő Novak Djokovics az olasz Paolo Lorenzi ellen játszik, a műsort pedig a hölgyeknél 2011-ben döntős, friss wimbledoni és olimpiai bajnok Serena Willams Coco Vanndeweghe elleni mérkőzése zárja.

A Louis Armstrong stadionban a belga David Goffin és a cseh Tomás Berdych kezdenek, majd az amerikai Sam Querrey és a tajvani Lu Jen-Hszun összecsapása, valamint a Francesca Schiavone-Sloane Stephens női mérkőzés következik. Az itteni esti programban, magyar idő szerint leghamarabb éjféltől a dán Caroline Wozniacki és a román Irina-Carmelia Begu játsszanak.

US Open
A főbb stadionok és a magyar versenyzők programja a 2. játéknapon
Artur Ashe stadion
17 órától
Női egyes: Bratcsikova (orosz)-A. Radwanska (lengyel, 2.)
Férfi egyes: Roddick (amerikai, 20.)-R. Williams (amerikai)
Női egyes: Bethanie Mattek-Sands (amerikai)-V. Williams (amerikai)
Leghamarabb szerdán 1 órától
Férfi egyes: Lorenzi (olasz)-Djokovics (szerb, 2.)
Női egyes: Vandeweghe (amerikai)-S. Williams (amerikai, 4.)
 
Louis Armstrong stadion
17 órától
Férfi egyes: Goffin (belga)-Berdych (cseh, 6.)
Férfi egyes: Querrey (amerikai, 27.)- Jen-Hszun (tajvani)
Női egyes: Schiavone (olasz, 22.)-Stephens (amerikai)
Leghamarabb szerdán 0 órától
Női egyes: Wozniacki (dán, 8.)-Begu (román)
 
Grandstand
17 órától
Női egyes: Szvitolina (ukrán)-Ivanovics (szerb, 12.)
Férfi egyes: Beck (szlovák)-Tsonga (francia, 5.)
Férfi egyes: Garcia-López (spanyol)-Mónaco (argentin, 10.)
Leghamarabb 21:30-tól
Női egyes: McHale (amerikai, 21.)-Bertens (holland)
 
8-as pálya
4. mérkőzés, női egyes: SZÁVAY ÁGNES-ARN GRÉTA
 
15-ös pálya
3. mérkőzés, npi egyes: Konta (brit)-BABOS TÍMEA
Az Eurosport és a Hatharom.hu közös játéka!
Nyerd meg Roger Federer teniszfelszerelését!
A US Open ideje alatt minden nap közzéteszünk egy tenisz vonatkozású kvízkérdést. Neked nincs más dolgod, mint tippelni, és máris ott a lehetőség, hogy nyerj velünk.
A részletekért kattints ide!
A főnyeremény Roger Federer teniszfelszerelése (a Nike 2012-es modelljei):
Roger Federer baseball sapka,  Roger Federer tenisz póló, Roger Federer tenisz rövidnadrág, Roger Federer teniszütő (Wilson). A fődíj mellett minden nap gazdára talál egy RF emblémával ellátott baseball sapka.