Karrier

Owen egy héten belül találna magának csapatot

Az egykori angol válogatott labdarúgó, Michael Owen május végén távozott legutóbbi klubjától, a Manchester Unitedtől, azóta nem talált magának új együttest. Ez a közeljövőben azonban könnyen megváltozhat.

Az elmúlt időszakban a Stoke City és az Everton érdeklődött leginkább iránta, de a hírek szerint több, meg nem nevezett csapat is szóba jöhet.

"Jó néhány klubbal kapcsolatban állok, valószínűleg hamarosan már új csapatom is lesz. Az átigazolási időszakban sokszor későn történnek a dolgok. Az egész arról szól, hogy kiválasszam a legalkalmasabb együttest, a legjobb menedzserrel úgy, hogy a családom számára is megfelelő legyen" - nyilatkozta Owen a BBC-nek.

Michael Owen a Manchester Unitedtől való májusi távozása óta még mindig csapat nélkül van

Az egykori aranylabdás támadó az utóbbi három idényt töltötte a Manchester Unitednél, de visszatérő sérülései miatt mindössze 52 tétmérkőzésen lépett pályára. Emiatt olyan hangok is szárnyra röppentek, hogy ideje lenne visszavonulnia.

Ezt Owen azonban határozottan elutasítja: "Még legalább két évig játszani szeretnék, hiszen csak 32 esztendős vagyok. Nézzék csak meg Ryan Giggst vagy Paul Scholest, ők ösztönzik igazán játékra az embert! Az én életkoromban még egyáltalán nem gondolom, hogy vissza kellene vonulnom" - mondta Owen.