Magyar válogatott

Laczkó nem játszik az írek ellen, hétvégén a Sampdoriát segítheti feljutáshoz

  • MTI
megosztom

Laczkó Zsolt, a magyar labdarúgó-válogatott balhátvédje nem lép pályára hétfő este az ír csapat elleni barátságos mérkőzésen, s visszautazott klubcsapatához, az olasz Sampdoriához.

Az mlsz.hu tájékoztatása szerint a védő írek elleni játéka eleve kérdéses volt, mivel a Sampdoria jelenleg osztályozót vív az élvonalba kerülésért, s a genovai klub már korábban jelezte, hogy szüksége lenne a szélsőként is bevethető hátvédre. Ugyanakkor időközben kiderült, hogy Laczkó semmiképpen sem lenne bevethető a hétfői válogatott mérkőzésen, mivel bal térde gyulladás következtében a hétvégére bevizesedett.

A 25 éves futballista, aki pénteken végig játszott a csehek ellen 2-1-re megnyert mérkőzésen Prágában, hétfő reggel utazott el Genovába, ahol kezeléseken vesz majd részt.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!
megosztom