Nemzetközi foci

A klubtulajdonos volt Anelka csatártársa

  • MTI

A kínai Sanghaj Senhua labdarúgóklub tulajdonosa, Csu Csün a 69-szeres francia válogatott Nicolas Anelka csatártársaként lépett pályára a gárda egyik barátságos mérkőzésén.

A 45 éves üzletember az argentin CN Sports Football Club ellen megvívott találkozón játszott, s a félidőben kért cserét. Az összecsapás egyébként 1-1-es döntetlennel ért véget, a kínaiak gólját Anelka lőtte tizenegyesből.

A kínai Super League-ben jelenleg kilencedik sanghaji gárda szerdán kinevezett új vezetőedzője, az argentin Sergio Batista szeretné, ha a klub leigazolná a Chelsea-vel Bajnokok Ligáját nyert Didier Drogbát, de Csu Csün kitérő választ adott arra a kérdésre, hogy van-e realitása az elefántcsontparti csatár megszerzésének.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!