Roland Garros

Babos Csaba szerint lánya gyalázatosan teljesített

  • MTI

Babos Tímea két nagyon sima játszmában kikapott hétfőn a selejtezőből érkezett kazah Szeszil Karatantcsevától a francia nyílt teniszbajnokság első fordulójában.

"Ez gyalázatos teljesítmény volt! Tökéletes felkészítés és bemelegítés után játszott így... Az, hogy el vagyok keseredve, az nem is kifejezés. Ezt el sem tudtam volna képzelni. - nyilatkozott Babos Tímea edző-édesapja, Babos Csaba. - Timi halál ideges volt, fogalma sem volt, miként tudná megnyerni ezt a mérkőzést. A világranglista 250. helyezettjéhez is méltatlan lett volna ez a teljesítmény, nem hogy a 67.-hez. Jó, hogy vége a salakos szezonnak... De ha füvön is ilyen lesz a hozzáállása és a teljesítménye, akkor komoly bajok lesznek."

Babos kiesésével még két magyar szerepel a főtáblán: Arn Gréta és Czink Melinda kedden lép majd pályára.

Az Eurosport és a Hatharom.hu közös játéka!
Nyerd meg Rafael Nadal teniszfelszerelését!
A Roland Garros ideje alatt minden nap közzéteszünk egy tenisz vonatkozású kvízkérdést. Neked nincs más dolgod, mint tippelni, és máris ott a lehetőség, hogy nyerj velünk.
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény egy Rafael Nadal teniszfelszerelés (a Nike 2012-es modelljei):
Rafael Nadal baseball sapka, Rafael Nadal tenisz cipő, Rafael Nadal melegítőfelső, Rafael Nadal tenisz póló, Rafael Nadal tenisz rövidnadrág, Rafael Nadal teniszütő (Babolat). A nyertes a felszerelés mellett öt óra ingyenes teniszoktatásban is részesül Csurgó Virág jóvoltából a Kőér Tenisz Klubban.