MKB Veszprém

A csapat jól védekezett, ez volt az alapja a sikerünknek - Mocsai Lajos

Az MKB Veszprém magabiztos játékkal nyert 25-19-re a dán Bjerringbro-Silkeborg otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 7. fordulójában, és így biztosan a második helyen "telel" csoportjában.

Az összecsapást követően az mkbveszprem.eu idézte a főszereplők nyilatkozatait.

Mocsai Lajos (vezetőedző): "Elégedettek vagyunk, a Silkeborg egy remek csapat. Kiváló kapusuk van, jók a támadásaik. A csapat jól védekezett, ez volt az alapja a sikerünknek. A második félidőben kicsit idegesen kézilabdáztunk, ezzel felhoztuk az ellenfelet."
 
Carsten Albrektsen (vezetőedző): "A Veszprém az első félidőben nagyon jól védekezett, ez döntötte el a meccset. A második játékrészben csak kozmetikázni tudtunk az eredményen."
 
Császár Gábor: "Először szeretnék gratulálni a Silkeborgnak. Két ellentétes félidő volt, mi az elsőben fantasztikusan játszottunk. A második játékrészben kicsit bepánikoltunk az elején, de aztán sikerül lassítani a játéktempón, így a hazaiak nem tudtak közelebb jönni. Nagyon örülök a sikernek, fontos volt ez számunkra, mert fontos meccsek jönnek februárban. Gratulálok a Silkeborgnak."
 
Mads Nielsen: "Az első félidőben borzalmasan támadtunk, a veszprémi magas emberek jól védekeztek. A második játékrészben sikerült gyorsabban játszanunk, de a különbség túl nagy volt."