Zalaegerszeg

Nem marad következmény nélkül a Pápától kapott "nyolcas"

Nagy Ferenc, a zalaegerszegiek elnöke a Pápától elszenvedett 8-0-s vereség után azt mondta: néhány játékos státuszát felülvizsgálják.

A Zalai Hírlapnak adott nyilatkozatában a kék-fehér klub első embere felháborodottságának adott hangot, a prezident szerint ugyanis a szerdai Ligakupa-találkozón a pályán lévő játékosok besározták a klub hírnevét.

"Bárhogy is nézzük, ma a ZTE FC Magyarországon egy márkanév, melyet így besározni senkinek sincs joga - mondta a Pápa elleni vereséget követően Nagy Ferenc. - Ennek következményei lesznek és jó néhány játékos státuszát felülvizsgáljuk. Félreértés ne essék: nem teszek különbséget külföldi és magyar, illetve NBI-es vagy III-as kerettag között, ez mindenkire vonatkozik. Már tegnap délelőtt beszéltem az edzőkkel, hiszen durván megsértették a klub imidzsét a pályán lévők - folytatta Elnök Úr a Zalai Hírlapban. - Ilyen mentalitást nem tűrök el a jövőben, sem a felnőtt keret tagjaitól, sem a második csapat tagjaitól. Ez mellett nem megyek el szó nélkül és most azt döntöttük el, hogy mindent átbeszélünk a jövővel kapcsolatban. Akad szerencsétlen mérkőzés, akad pech, de olyan nincs, mint amit szerdán láttunk..." - mondta a klubelnök.