Magyar válogatott

Hajnal és Szabics külön edzett, Koman nem foglalkozik a sérültekkel

A svédek és a moldávok elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar válogatott egyelőre nem edzett teljes létszámban.

Koman Vladimir szerint nem szabad gólt kapnunk

A magyar válogatott keretéből egyedül Pintér Ádám nem érkezett meg az első gyakorlásra, a Real Zaragoza játékosa vasárnap késő este még bajnokit játszott, ezért csak hétfőn tudott hazaindulni. Az első tréningen két futballista kisebb sérülése miatt nem vehetett részt, Hajnal Tamás és Szabics Imre a konditeremben végzett speciális edzésmunkát. Koman Vladimir, a Sampdoria játékosa szerint nem azzal kell foglakozni, hogy kik nem lehetnek ott a svédek ellen a csapatban, hanem arra kell koncentrálni, hogy a pályára lépő játékosok a lehető legtöbbet hozzák ki magukból.

 "Sajnálom, hogy többen is megsérültek a keretből, és mielőbbi gyógyulást kívánok nekik, de jelenleg nem foglalkozhatunk velük. Nekünk most azokkal a játékosokkal kell készülnünk, akik rendelkezésre állnak, az új kerettagokat be kell építeni az együttesbe, és ha ez megvalósul, akkor nincs okunk félni senkitől. Úgy érzem, bátor, kreatív támadójátékkal tudunk gólt szerezni a pénteki meccsen, ezért a legfontosabbnak azt tartom, hogy ne kapjunk gólt a találkozón" - mondta az mlsz.hu-nak Koman.