Videoton

A remek gólt szerző Evandrót nem zavarja új posztja

A Videoton nyári szerzeménye reméli, hogy folytatni tudják azt a következetes munkát, amit az elmúlt hetekben megkezdtek.

Evandro jól érzi magát Fehérváron - Fotó: vidi.hu

Evandro Brandao megszerezte első gólját a Videotonban. A fiatal portugál támadó egy remek mozdulat után talált be a Pécs kapujába.

„Boldoggá tesz, hogy megszereztem az első gólomat a Vidiben, s még boldogabb vagyok attól, hogy egy nehéz periódus után sikerült egy nagyszerű győzelmet aratnunk, ráadásul úgy, hogy négy gólt is szereztünk. Annak is örülök, hogy góllal tudtam segíteni ebben a csapatnak. Ráadásul az első találatomat hazai pályán, a saját szurkolótáborunk előtt szereztem” – fogalmazott a vidi.hu-n a labdarúgó.

Evandro posztja szerint befejező csatár, ám Paulo Sousa szélsőként játszatja, ami nem okoz problémát számára.

„Valóban új számomra ez a szerepkör, hiszen korábban inkább előretolt támadóként játszottam, de Paulo Sousa megadta nekem a bizalmat és a magabiztosságot ahhoz, hogy a széleken felfutva is hasznára tudjak lenni a csapatnak. Egyáltalán nem zavar, hogy most nem kizárólag a gólszerzés a feladatom, az a lényeg, hogy minél pontosabban meg tudjam valósítani, amit Paulo kér tőlem, és hogy folytatni tudjuk azt a következetes munkát, amit az elmúlt hetekben megkezdtünk” – bizakodott a portugál.