NB I

Tököli Attila Zalaegerszegen folytatja

A 35 éves, 25-szörös válogatott támadó, Tököli Attila a ZTE FC-nél folytatja pályfutását. Ezt a Zalaegerszeg és a játékos klubja, a Kecskemét is megerősítette hivatalos honlapján. Tököli egy évre, kölcsönben került új csapatához.

Az OTP Bank Ligában sereghajtó Zalaegerszeg labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Tököli Attila 25-szörös válogatott támadó

A kétszeres magyar bajnok és két Magyar Kupát nyert Tököli eddig 353 élvonalbeli mérkőzésen lépett pályára, s 177-szer volt eredményes.

A csatár kedden délelőtt találkozott Rózsa Pállal, a KTE résztulajdonosával, és kérte, hogy engedélyezzék az átigazolását. A klubvezető ezután a csapat edzőjével, Tomiszlav Sziviccsel egyeztetve úgy döntött, hogy hozzájárul ahhoz, hogy a csatár tárgyaljon más klubokkal.

Tökölit szóba hozták más klubokkal, így az újonc Péccsel és a Ferencvárossal is, végül a ZTE lett a befutó. Csank János együttesének égető szüksége van egy gólerős labdarúgóra, nulla ponttal, és mindössze két rúgott góllal öt forduló után sereghajtók az NB I-ben. Amennyiben sikerül a papírjait elintézni, akkor a pénteki, Vasas elleni mérkőzésen már be is mutatkozhat.