Magyar válogatott

15 játékosnak tartott edzést Egervári

megosztom

Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitány tizenöt játékosnak tartott szerdán edzéseket Telkiben. A magyar nemzeti csapat június 3-i, Luxemburg elleni játszik felkészülési mérkőzést, négy nappal később San Marino elleni otthonában lép pályára Európa-bajnoki selejtezőn.

Mivel Európában sok helyen már befejeződött a bajnokság, Egervári Sándor a Luxemburg és San Marino elleni mérkőzések hivatalos edzőtábora előtt egy kétnapos összetartásra hívta Telkibe azokat a futballistákat, akiket klubcsapatuk már szabadságra engedett.

A szövetségi kapitány szerdán két edzést vezényelt az összetartásra érkező tizenöt futballistának, a tréningek között pedig Koman Vladimir, Hajnal Tamás és Juhász Roland társaságában a média képviselőinek kérdéseire válaszolt. Az edzéseken a frissítés volt a fő szempont, sok labdás gyakorlat és játék szerepelt a programban.

A keret tagjai közül nem érkezett még haza Szabics Imre és Németh Krisztián, rájuk klubcsapatukban bajnoki mérkőzés vár, míg Pintér Ádám este csatlakozik a többiekhez, Gera Zoltán pedig sérülés miatt nem állhatott a szakmai stáb rendelkezésére. A válogatott csapatkapitánya a következő napokban kezeléseken vesz részt, és várhatóan csak jövő héten dől el, tudja-e vállalni a játékot a soron következő két találkozón.

Több olyan futballista is tiszteletét tette Telkiben, aki sérülés miatt jelenleg nem állhat a válogatott rendelkezésére, így az edzések között Fülöp Márton, Rudolf Gergely és Vermes Krisztián is üdvözölte a csapattársakat.

megosztom