Női kézilabda BL

Hammerseng szerint a Győr a legjobb csapat

Gro Hammerseng, a Larvik HK világklasszis kézilabdázója válaszolt az ehfcl.com kérdéseire a Buducnost elleni Bajnokok Ligája mérkőzés előtt. A norvég válogatott játékos beszélt csapata montenegrói ellenfeléről és a Győri ETO esélyeiről.

Hammerseng Dánia ellen - Fotó: AFP
Hammerseng csapatával a Buducnost elleni Bajnokok Ligája elődöntő első mérkőzésére készül, amit a montenegrói csapat otthonában kezdenek. A Larvik világklasszisa szerint jót tett a szerdai Flint elleni felkészülési mérkőzés, mert egy igazi meccs a legjobb gyakorlás.

Tisztában vagyok vele, hogy a Buducnost erősebb csapat, azonban jó volt számunkra, hogy lejátszottuk ezt a mérkőzést. Véleményem szerint a legjobb edzés a meccstréning” - mondta Hammerseng.

A norvég kézilabdázó arról is beszélt, hogy a Győr ellen sikerük hatalmas önbizalmat adott nekik az elődöntőhöz, ugyanis a magyar csapat Európa egyik legerősebb alakulata. Ettől függetlenül nincsenek egyszerű helyzetben, mivel a visszavágót idegenben játsszák.

Pontos esélylatolgatásba ugyan nem ment bele, de a szerinte a másik elődöntő párosításából (Győri ETO-Itxako) a magyarok az esélyesebbek a továbbjutásra.

Úgy gondolom, hogy a Győr a legjobb csapat, azonban a párharc nyitott, s természetesen az Itxako is remek együttes” - tette hozzá a norvég sportoló.

Női kézilabda Bajnokok Ligája, elődöntő, első mérkőzés

Larvik HK (NOR) - Buducnost Podgorica (MNE) 2011.04.09. 17:15 (TV: Digisport)