Magyar Kupa

Elmarad a Vác-Videoton meccs

Eredetileg szombaton 14 órakor játszották volna a Vác-Videoton labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőt, de biztosan nem rendezik meg a meccset.

Vác

A vidi.hu információja szerint sajtótájékoztatót tartottak Vácon, ahol többek közt elhangzott az is, hogy a hazai csapat biztosan nem fog pályára lépni. A váciak régóta nem kaptak fizetést, és ezért nem vállalták a szombati mérkőzést. Eközben a pályamunkások sem tüsténkedtek, a jelentések szerint nem takarították le a havat a pályáról, a játékteret sem vonalazták fel és a hálót sem tették fel a kapukra.

Szombaton három mérkőzést rendeztek volna a Magyar Kupa negyeddöntőjében. A pénteki országos havazás után mindhárom pályaválasztó klub jelezte, hogy centerpályáját jelenleg hó borítja, ezért valószínűtlenné vált, hogy szombatra játékra alkalmassá tehető a gyepszőnyeg.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenyszervezési Osztálya úgy határozott, hogy mindhárom kupameccset az eredeti, 14:00 órás időpontban kell megrendezni, és amennyiben a körülmények nem teszik lehetővé a centerpálya használatát, úgy műfüves pályán játsszák le a találkozókat. A Honvéd-Győri ETO és a Vasas-Siófok találkozókat a terveknek megfelelően megrendezik.

Magyar Kupa
negyeddöntő, 1. mérkőzések
14.00: Bp. Honvéd–Győri ETO
14.00: Dunakanyar-Vác–Videoton - elmarad
14.00: Vasas–Siófok