NB I

Szembemegyünk a bukikkal az MTK-Vidin

Az MTK egy igen komoly pofonból, míg a Vidi sikerrel a háta mögött várja a hétvégi bajnokit.

Szombaton már a 20. forduló startol az NB I-ben, a három napi találkozó közül pedig jelen írásunkban az MTK-Fehérvár csörtével foglalkozunk. A bukiknál a hazaiak számítanak esélyesebbnek, sikerüket átlagosan ugyanis 2.20-szoros pénzért mérik háromesélyben.

Csapathírek

Az MTK újoncként vágott neki az idei kiírásnak, s egy korrekt őszt zárt, hiszen 25 pontot gyűjtött, amivel a hatodik helyen telelt. Az átigazolási szezonban nem volt nagy jövés-menés a fővárosiaknál, Jurina és Nagy érkezett, Lehoczky, Miknyóczki, Zuigeber és Zsóri távozott. Felkészülési találkozói összességében jól sikerültek, egyedül a Magdeburgtól kaptak ki.

A tavaszi szezont az Újpest elleni fölényes, 3-0-s sikerrel kezdték, azonban kedden igen komoly pofonba néztek bele a Groupama Arénában, ahol 5-1-re (!) kaptak ki a Ferencvárostól, így pedig az ötödik helyre visszacsúsztak a táblázaton.

A kék-fehéreknél hét közben Biben, Bobál és Antonov maradt ki.

[4206683] 2024-02-10 15:00:00 MTK Budapest - MOL Vidi FCx;

A fehérváriak harmadik idegenbeli, tavaszi mérkőzésükre készülnek szombaton. Az első kanyarban Zalaegerszegen 3-1-re kikaptak, majd szerdán sikerült javítaniuk, hiszen 2-1-re győztek Kisvárdán, aminek köszönhetőn megtartották harmadik helyüket.

Utóbbi találkozón már lényegesen jobb helyzetben volt Grzelak mester, hiszen az új arcok közül Sigért, Gradisart és csereként Stefanellit is be tudta vetni. A két támadó ráadásul gólt is szerzett, avagy igen jól mutatkoztak be új együttesükben.

Sérülés és betegség miatt kimaradó játékosok terén ugyanakkor nem volt változás hét közben a Vidinél, ahogy Zalaegerszegen, úgy Kisvárdán is Kalmár, Szabó, Karamoko, Fiola és Hangya maradt ki.

Mire érdemes fogadni?

A felek őszi meccsét a Fehérvár 3-0-ra nyerte hazai pályán, a sikerére pedig most is mutatkozik esély. A vendégeknél ugyanis már játszanak az új igazolások, akik egyértelműen minőséget hoztak a csapatba, nem mellesleg sikerből érkeznek, míg a hazaiaknak ugye egy kiadós pofonból kellene felállniuk...

Mindezek ellenére a bukmékereknél az MTK a favorit, amivel szerintünk érdemes lehet szembemenni, avagy a Vidire fogadni. Így +0,25-ös ázsiai hendikeppel a piros-kékekbe fektetünk, amely tipp még döntetlen esetén is generálna profitot.


✅ Tipp #1: Fehérvár +0,25 (ázsiai hendikep) @1.87

Fogadási határidő: február 10. 15:00