NB I

Zsinórban tizedjére is nyerő lesz ez a tipp az Újpest-Vidire?

Olyan tippünk van az Újpest-Fehérvárra, amely a felek utolsó kilenc (!) egymás elleni tétmeccsén rendre zöldült.

Vasárnap este az Újpest-Fehérvár ütközettel zárul az NB I 23. fordulója. A mérkőzés teljesen háromesélyes a bukmékerek szerint, igaz, egy picit a hazaiak felé billentik a mérlegnyelvét, akikre átlagosan 2.50-szeres szorzó alatt lehet fogadni.

Csapathírek

Pedig pocsék formában várják a lila-fehérek a hétvégi csatát. Ugyan Mészöly Géza kinevezését követően rögtön sikerült 2-1-re nyerniük a Diósgyőr otthonában, ám azt követően a Kecskeméttől (0-1), míg egy hete a Ferencvárostól (0-5) szenvedtek vereséget a bajnokságban. Az ősi riválistól ráadásul megalázó pofonba néztek bele hazai pályán, ám még úgy is megtartották 10. helyüket, s mivel a két kieső kelet-magyarországi együttes szintén vereséget szenvedett, hét ponttal voltak a vonal felett a hétvégét megelőzően.


>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


Csütörtökön volt egyébként legutóbb jelenése az Újpestnek, akkor a Paks gárdáját fogadta a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében. A rendes játékidőben 1-1-re végeztek a felek (Banai a 96. percben kivédte Mezei büntetőjét, meccsben tartva a fővárosiakat), ám a hosszabbításban a tolnaiak Könyves révén kiharcolták a továbbjutást, akit gólját követően pár perccel később kiállítottak, de az emberelőnnyel nem tudtak mit kezdeni a IV. kerületiek.

Kemény pofonokból kell tehát felállnia a hazaiaknak, ráadásul az új mestert 1+2 hónapra eltiltották (már a Paks elleni kupameccsen sem ő ült a kispadon). Mindemellett pedig ugye csütörtökön túlóráztak a lilák, akik közül Tamás, Onovo, Hall, Burekovic és Huszti egy ideje már nem játszott, míg a csütörtöki ütközetet pluszban Fehér, Simon, Ganea és Anculasz is kihagyta.

[4206657] 2024-03-03 19:00:00 Újpest - MOL Vidi FCx;

A fehérváriak jó passzban utazhattak az elmúlt hétvégén Diósgyőrbe, hiszen a miskolci vendégjátékuk előtt háromszor (Kisvárda, MTK, Debrecen) nyerni tudtak a zalai fiaskójuk után. Azonban a borsodi kirándulásban nem volt sok köszönet, Csongvait a 17. percben kiállították, így kvázi a végig emberhátrányban játszó Vidi végül tükörsimán, 4-0-ra kikapott. Érdemes megjegyezni, hogy az utolsó két diósgyőri gólt az a Szabó lőtte, akit a piros-kékek adtak kölcsönbe tavaszra Miskolcra...

Mivel azonban a Puskás Akadémia is vereséget szenvedett egy hete, így a Vidi továbbra is öt pontot vert a fordulót megelőzően a negyedik helyezett másik Fejér megyei alakulatra. Az előtte állók viszont megléptek, a második Fradi úgy vert a piros-kékekre hat pontot, hogy eggyel kevesebb meccset vívott meg, az éllovas Paks előnye pedig hét egység volt a hétvégét megelőzően velük szemben.

A legutóbbi fordulóban Larsen, Fiola, Hangya és Kalmár sem lépett pályára Grzelak együttesében, akikhez vasárnap Csongvai csatlakozik eltiltás miatt.

Mire érdemes fogadni?

A felek idén már két egymás ellenin is túl vannak, s a találkozókon rendre a hazai csapatok nyertek 2-1-re, július végén Újpesten a lila-fehérek, míg október elején Székesfehérváron a piros-kékek győztek ilyen arányban.

Jelenleg komoly gödörben vannak a fővárosiak, ráadásul jóval fáradtabbak is, hiszen csütörtök késő este még pályán voltak. Igaz, a Vidi sem érkezik túl jó passzban a fővárosba, de ha nincs Csongvai gyors piros lapja, majd rá egy percre Gergényi öngólja egy héttel ezelőtt Miskolcon, borítékolható, hogy nem kapott volna ki ekkora különbséggel a gárda...

Az előjelek alapján, szemben a bukmékerekkel, mi inkább a vendégek felé hajlunk, de azért nem vennénk ki őket háromesélyben (sőt még kétesélyben sem), mivel azért egy szoros meccs vizionálható. Így pedig egy fogadáskészítős tippel támadunk vasárnap este, amely nem más, minthogy a Vidire fogadunk +1,5-ös hendikeppel (amibe még az egygólos újpesti siker is beleférne), valamint, hogy kevesebb, mint 3,5 találat születik a találkozón. Ezen tipp pedig nem csak a felek idei két, hanem az utolsó kilenc (!) egymás ellenijén zöldült.


✅ Tipp #1: Fehérvár +1,5 + Kevesebb, mint 3,5 gól @1.65

MEGJÁTSZOM A TIPPET