NB I

A Fradi is kitömi a Vidit? - tippek az NB I rangadójára

  • Tomihmv

Papíron rangadót vív a Ferencváros és a Fehérvár együttese vasárnap délután a Sóstói Stadionban.

Vasárnap rendezik az NB I 24. fordulójának rangadóját, avagy a második pozícióban lévő Ferencváros a harmadik helyezett Fehérvár otthonába látogat. Igaz, a bukmékerek szerint abszolút nem lesz rangadó ez a találkozó, ugyanis a fővárosiakra szűk 1.60-szoros pénzért lehet mindössze fogadni háromesélyben...

Csapathírek

Ez némileg azért érthető, hiszen a fehérváriak gödörbe kerültek. A tavaszi nyitófordulóban, Zalaegerszegen elszenvedett vereséget követően zsinórban háromszor (Kisvárda, MTK, Debrecen) nyertek, ám az utóbbi két bajnokijukat elveszítették, méghozzá úgy, hogy gólt sem tudtak lőni...

Előbb Diósgyőrben kaptak ki 4-0-ra (!), igaz a 17. perctől emberhátrányban futballoztak, majd egy hete Újpesten égtek meg 2-0-ra, ami lehetett volna 3-0 is, ha Tajti a meccs hajrájában értékesíti büntetőjét...

A dupla zakó ellenére a Vidi maradt a harmadik pozícióban a hétvégét megelőzően, mivel a mögötte lévő csapatok is botladoztak. A negyedik helyezett Puskás Akadémiára például négy pontot vert, de az előtte állók, vagyis a Fradi és a Paks is komolyan meglépett tőle. A fővárosiak úgy vernek kilenc pontot a piros-kékekre, hogy eggyel kevesebb meccset játszottak, míg a tolnaiak kereken tíz egységgel mennek előttük.


>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


Ami a hiányzóikat illeti, az újpesti találkozót a "szokásoknak megfelelően" Larsen, Fiola, Hangya és Kalmár mellett Rúben Pinto és Csongvai is kihagyta, viszont utóbbi letöltötte eltiltását, így a Ferencváros ellen visszatérhet. Viszont mivel Schön begyűjtötte az elmúlt héten az ötödik sárga lapját, így most ő marad ki eltiltás miatt.

"Nehéz mérkőzésre számítok, de ezzel nem mondok újdonságot, hiszen a Ferencváros ellen senkinek sincs könnyű dolga. Két vesztes meccs után vagyunk, amit nagyon sajnálunk, főleg azt figyelembe véve, hogy az Újpest ellen szerintem jobbak voltunk, de nem sikerült a helyzeteinket gólra váltanunk. Abból erőt meríthetünk, hogy legutóbb idegenben le tudtuk győzni az FTC-t, úgyhogy szerintem ők sem számítanak könnyű találkozóra. Ahogy hallani lehet, sok belépő talált már gazdára, úgyhogy biztos vagyok abban, hogy remek hangulat vár ránk a Sóstói Stadionban. Szeretnénk nyerni és ezért mindent meg is teszünk majd a pályán" - fogalmazott klubja hivatalos honlapjának Bese Barnabás.

A Ferencváros az Olimpiakosz elleni Konferencia Liga-búcsút (oda-vissza 1-0-ra kapott ki a görög együttestől) követően összességében jó formában van, vagyis kiegyenesedett. A bajnokságban a kiesést követően 5-0-ra nyert Újpesten, majd a Magyar Kupában a Debrecen otthonában ugyan csak büntetőkkel jutott tovább az 1-1-es remit követően, de tegyük hozzá, hogy a 46. perctől emberhátrányban futballozott, ami 75 minutumot jelent. Ezt követően pedig az NB I-ben volt jelenése, ahol éppen egy hete 2-0-ra múlta felül a Kecskemét gárdáját hazai pályán.

Ahogy fentebb is írtuk, az utóbbi sikereknek köszönhetően az FTC a második helyen tanyázik a bajnokságban, egy ponttal lemaradva az éllovas Paks együttese mögött, kilencet verve a harmadik Vidire, mindezeket pedig úgy, hogy eggyel kevesebb meccset vívott meg.

Sztankovics mester mostanság Mmaee-ra, Wingóra, Gojakra, Katonára, Traoréra és Lisztesre sem számított ilyen vagy olyan okok miatt. Ben Romdhane pedig a Kecskemét ellen kisárgázta magát, így eltiltás miatt nem léphet pályára vasárnap a Vidi ellen.

Mire érdemes fogadni?

A felek az idei szezonban kétszer mérték össze tudásukat, augusztus elején a Fradi egy remek meccsen 5-3-ra nyert Székesfehérváron, viszont november közepén a Vidi örülhetett, 1-0-ra győzött ugyanis a Groupama Arénában.

A felek közt perpillanat minőség- és formabeli különbségek is vannak az FTC javára. Ráadásul a piros-kékek lényegesen szűkebb kerettel dolgoznak, amelyből jó páran ki is maradnak, avagy egyet kell, hogy értsünk a fogadóirodákkal, ennek a meccsnek bizony a vendégek az igen komoly esélyesei, akik ugye győzelmi kényszerben lépnek pályára.

Mindezek után az FTC-re teszünk, de mivel háromesélyben nem fizet túl sokat a "V", a szorzót fogadáskészítővel srófoljuk feljebb, amely keretében még arra fogadunk, hogy a fővárosiak végeznek el több szögletet. Utóbbit arra alapozzuk, hogy minden bizonnyal a vendégek lesznek jóval kezdeményezőbbek, ennek pedig szögletekben is ki kell mutatkoznia.

A bátrak pedig akár hendikeppel is megjátszhatják a ferencvárosi győzelmet, a legalább kétgólos FTC-győzelem közel 2.50-szeres szorzón fogadható, ami megérhet némi aprót.

{"headTitle":"Fehérvár - Ferencváros","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-10 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros nyer + Ferencváros végez el több szögletet","odds":"2.17","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Ferencváros -1,5","odds":"2.41","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4206659] 2024-03-10 15:30:00 MOL Vidi FC - Ferencvárosx;