Tenisz

Így nézheted élőben Marozsán hétfői meccsét

  • Cesc18

A magyar fiú hétfőn délután az ausztrál Alexei Popyrinnal csap össze a legjobb 16 közé jutásért.

Magyar szemszögből csodálatosan alakult a Miami Open vasárnapi játéknapja, hiszen Marozsán Fábián szenzációs tenisszel, 59 perc játékot követően 6-1, 6-1-gyel zavarta haza a 6. kiemelt Holger Runét. 

A Hajdúszoboszló SE tehetsége ezzel egy éven belül már a harmadik top 10-es ellenfelét győzte le, ráadásul mindet 1000-es versenyen. 

Hihetetlen volt látni, hogy a dán gyakorlatilag tehetetlen volt 'Fábi' ellen, a magyarnak tökéletesen ültek a mára védjegyévé váló ejtések, de a játék minden elemében nagyon magas szinten teljesített. 

Örülök, hogy egy éven belül már harmadszor vertem top 10-es ellenfelet, fantasztikus volt egy ekkora stadionban játszani. Sok energiám van, közben pedig próbálok nyugodt maradni, ezt Roger Federertől tanultam, és néha sikerül is.

 - nyilatkozta a pályán a magyar kiválóság.

Marozsán továbbjutása egyébként 3.20 körüli szorzón volt fogadható, ám az igazi ajándékot a Tippmixpro-tól kaptuk, az Oddsrakéta keretén belül ugyanis 1.76 helyett 2.50-ért tehettük meg tétjeinket arra, hogy a magyar egy szettet nyer. Ez már előzetesen is brutálisan jó ajánlatnak tűnt, amit vétek volt kihagyni. 

Hétfőn már újra jelenése lesz Marozsánnak, méghozzá a világranglista 45. helyén álló Alexei Popyrin ellen, a tét pedig a legjobb 16 közé jutás. 

{"headTitle":"Alexei Popyrin - Marozsán Fábián","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-25 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Popyrin","odds":"2.11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Marozsán","odds":"1.74","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Tudtad?

Marozsán mérkőzéseit élőben nézheted a Tippmixpro oldalán, ehhez pedig nem kell más, mint egy regisztráció

Mint látható, ennek a találkozónak 'Fábi' már esélyesként mehet neki, de nem ígérkezik ez egyszerű meccsnek, mert az ausztrál ugyancsak jó formát mutatott a múlt héten. 

Popyrin Dohában elődöntőzött, ami egy szép eredmény volt tőle, ezt követően viszont egy hasi sérülés miatt egy hónapot kényszerült kihagyni. Ennek fényében különösen erős, hogy két veszélyes ellenfelét is szettveszteség nélkül győzte le Miamiban. 

De ha Marozsán ott folytatja, ahol Rune ellen abbahagyta, akkor Popyrinre is nehéz nap vár. Ami viszont befolyásolható tényező lehet, hogy hétfőre feltámad a szél Miamiban. Ez talán egy olyan technikásabb játékosnak, mint a magyar, jobban feküdhet, így bízhatunk benne, hogy Marozsán Indian Wells után egy újabb Mastersen jut be a legjobb 16 közé. 

{"headTitle":"Alexei Popyrin - Marozsán Fábián","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-25 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Marozsán -1.5 játék hendikep","odds":"1.96","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
     
  • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
     

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<