Tenisz

A logika ezt a tippet mondatja velünk Marozsán meccsén

  • Cesc18

Bár a magyar fiú szünnap elé néz csütörtökön Indian Wellsben, de erre az oddsra már most rácsapunk.

Beleszólt az időjárás az első játéknap történéseibe Indian Wellsbe, de szerencsére Marozsán Fábián még az eső megérkezte előtt le tudta játszani a maga meccsét. A magyar fiú nem sok időt töltött a pályán, 1 óra 6 perc alatt 6-3, 6-2-re verte el a szerencsés vesztesként főtáblára jutó Jurij Rodionovot. 

Ugyan az osztrák csak éppen befér a top 100-ba a világranglistán, de azért nem könnyű ellenfél, így kifejezetten biztató, hogy Marozsán ennyire simán tudta legyőzni, mindezt ráadásul élete első Indian Wells-i mérkőzésén. 

Ha minden jól alakul, akkor csütörtökön kipörögnek az első körös meccsek és pénteken ismét pályára lép 'Fábi', akinek nincs rossz sorsolása, hiszen a kiemeltek közül azt a Nicolas Jarryt kapta, aki 2019 óta nem játszott ezen a tornán. 

A 28 éves chilei nem a legnagyobb önbizalommal utazhatott Kaliforniába, miután Santiagóban nem tudta megvédeni a címét, sőt már a második meccsén elhasalt. Pedig elég jól indult számára a dél-amerikai salakos idény, hiszen Buenos Airesben úgy játszott döntőt, hogy legyőzte többek között Carlos Alcarazt. 

Ami Marozsánt illeti, az 5-7-es idei mérlege nem fest annyira fényesen, de összességében nem lehet azt mondani, hogy gyengén teljesítene, ráadásul nem is mindig volt 100 százalékos állapotban az elmúlt hetekben. 
 

Mire fogadjunk?


Jarry kellemetlen figura, hiszen egy közel két méteres játékos, akinek elég komoly szerva lapul a tarsolyában. Nehéz ellene játszani, de azért mindig is a salak állt hozzá közelebb és valamiért az elmúlt években hanyagolta ezt a tornát. Marozsán profitálhat abból, hogy egy meccset már játszott, míg a chilei ugye salakról érkezik. Nem egy foghatatlan meccs ez a magyar számára és mivel 50-50-re adjuk az esélyeket, így 2.34-ért elvisszük 'Fábi' sikerét.

{"headTitle":"Marozsán Fábián-Nicolas Jarry","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"2024-03-08 21:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Marozsán Fábián","odds":"2.34","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}