Tenisz

Ezt a duplázót vettük ki Marozsán meccsén

  • Cesc18

A magyar fiú a brazil Thiago Seyboth Wilddel csap össze az Indian Wells-i torna harmadik körében.

Vasárnap a harmadik fordulós összecsapások egyik felével folytatódnak a küzdelmek Indian Wellsben, magyar szempontból pedig természetesen a leginkább várt csörte Marozsán Fábiáné, aki Thiago Seyboth Wilddel néz majd farkasszemet. 

Érdekesség, hogy ez az egyetlen olyan találkozó a legjobb 32 között, amelyen két nem kiemelt játékos feszül egymásnak, avagy óriási lehetőség előtt mindkét teniszező. 

Marozsán és Seyboth egyaránt idén debütált ezen a Mastersen, szóval ez a két-két győzelem már önmagában szép eredmény, de valamelyikük ott lesz a 16 között, ahol valószínűleg a címvédő Carlos Alcaraz jön majd szembe, ami abszolút a bónusz lenne bármelyikük számára - igaz, ne felejtsük el, hogy a magyar tavaly óriási meglepetésre egyszer már legyőzte a spanyol szupersztárt. 

De kanyarodjunk vissza az esti meccsre, amely a nappali program nyitója lesz, tehát emberi időben, 19 óra magasságában rajtol el. 

A két játékos közül a brazilnak annyiból nehezebb dolga volt, hogy még két selejtezős meccset is le kellett játszania, igaz ez nem sok problémát okozott számára. A kiemeltek közül is keményebb ellenfelet kapott Karen Khachanov személyében, de még az orosz sem tudott szettet nyerni. Nagyot megy tehát Seyboth Wild, akit inkább salakosként ismerhettünk meg, de a szezon elején Melbourne-ben megmutatta már, hogy kemény pályán sem lehet félvállról venni. 

Indian Wellsben ráadásul borzasztóan lassúak a körülmények, amik a leginkább közel állnak a salakos viszonyokhoz, így nem véletlen, hogy ezen a tornán azért rendre jól tudnak szerepelni olyan salakjátékosok, akiknek alapvetően nem idegen a kemény pálya. 

Jó tornát rakott össze Marozsán, de Seyboth-nak talán nagyobb tenisz van a kezében és úgy tűnik, hogy rettentően komfortosan érzi magát a pályán. Nem szeretünk ugyan magyar teniszezők ellen fogadni, ám időnként félre kell tenni az érzelmeket. Erős játékot mutat a brazil, amire szerintünk nem lesz válasza Marozsánnak. 

{"headTitle":"Thiago Seyboth Wild - Marozsán Fábián","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-10 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Seyboth Wild nyeri az 1. játszmát és a mérkőzést","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás be- és kifizetések 🪪
     
  • Felhasználóbarát mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj fel a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken<keresztül. 👇
     
TIPPMIXPRO REGISZTRÁCIÓ