Európa Liga

Ezt a tippet néztük ki a Roma-Brightonra

  • Tomihmv

A parádés formában lévő olaszok az utóbbi hetekben gyengélkedő angolokat fogadják csütörtök este.

Csütörtökön hét mérkőzést rendeznek az Európa Liga nyolcaddöntői odavágói közül, melyekből mostani írásunkban a Roma-Brighton ütközettel foglalkozunk. A meccsnek az olaszok az esélyesei a bukmékerek szerint, "H"-t ugyanis átlagosan 2.20-szoros pénz alatt mérik.

Csapathírek

Egyértelműen bejött az edzőváltás a Románál, ugyanis De Rossival szárnyalnak a Farkasok. A Serie A-ban már az ötödik helyen tanyáznak, a negyedik pozícióban lévő Bolognától négy pontra vannak, utolsó két bajnokijukat behúzták, ugyanis a Torinót 3-2-re verték, míg pár napja Monzában 4-1-re győztek.


>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


Az EL-ben, az előző kanyarban, a Feyenoord együttesét ejtették ki, az idegenbeli 1-1-et követően hazai pályán is ugyanilyen eredményt hoztak össze ellene, majd a hosszabbításban sem dőlt el a párharc, a büntetőket pedig az olaszok lőtték jobban, így jutottak a legjobb 16 közé.

A hírek szerint nem sok hiányzója lesz az ASR-nek csütörtökön, Abraham, Kristensen és Karsdorp maradhat ki sérülés miatt.

[4430800] 2024-03-07 18:45:00 Roma - Brighton & Hove Albionx

A Brighton viszont nem várja ilyen jó passzban az olaszországi kirándulását, sőt az angolok pocsék formában vannak. Utolsó sikerüket bő fél hónapja arattak a Sheffield United otthonában (5-0), azóta pedig egy döntetlen és két vereség a mérlegük.

Az Everton otthonában még jók voltak 1-1-re a Premier League-ben, ám azt követően az FA Kupából Wolverhamptonban estek ki (0-1), míg hétvégén 3-0-ra égtek meg a Fulhamnél a bajnokságban. Az utolsó két tétmeccsükön tehát gólt sem rúgtak, a kupából kizúgtak, a PL-ben pedig egészen a kilencedik helyig csúsztak vissza.

A brightoniak az előző körben nem voltak érdekeltek az EL-ben, ugyanis ősszel megnyerték négyesüket, méghozzá a mindent eldöntő, Marseille elleni utolsó csoportmérkőzésen, így automatikusan a nyolcaddöntőbe kerültek.

De Zerbi mesternek pedig több hiányzóval kell kalkulálnia, mint kollégájának, a vendégeknél ugyanis Joáo Pedro, Mitoma, March, Hinshelwood és Milner sem lép pályára sérülés miatt a Stadio Olimpicóban.

Mire érdemes fogadni?

Habár egy Brighton meccsen minden előfordulhat, azonban így, hogy ennyivel jobb passzban van a Roma, ráadásul hazai pályán játszhat, úgy véljük, hogy fogadásügyileg egyértelműen érdemes az olaszok felé fordulni. Szerintünk az odavágót az előjelek alapján megnyerhetik De Rossiék, így rájuk teszünk, ám mivel már a -0,25-ös ázsiai hendikepjükre is remek szorzón fogadhatunk (amely esetben teljes tétünket csak akkor veszítenénk el, ha az angolok nyernének), így ezt az opciót küldjük csatába.

{"headTitle":"Roma-Brighton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-07 18:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Roma -0.25","odds":"1.84","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4430800] 2024-03-07 18:45:00 Roma - Brighton & Hove Albionx;