Serie A

Csak 3-as odds feletti tippjeink vannak az olasz rangadókra!

  • varin

A papírforma hazai sikereket ígér, de az Atalanta és a Roma is okozhat meglepetést.

Kissé sokkoló, hogy a forduló rangadóját szombaton vívta egymással a Bologna és a Inter, de hát jelenleg ez a helyzet Itáliában. Azért vasárnapra is maradt két izgalmas meccs, lássuk, mi várható a Juventus-Atalanta és Fiorentina-Roma csörtéken.

2024-03-10;55

Juventus-Atalanta

Amilyen gyönyörű volt az Atalanta és a Juventus szezonja nagyjából januárig, illetve a bergamóiak esetén inkább februárig, olyannyira leolvadtak a csapatok az év második hónapjában. Noha az Öreg Hölgy BL-indulását azért nem veszélyezteti komolyan semmi sem, Gasperini csapatának még bőven vezet út előre és hátra is.

Különösen Allegriék formája nevezhető tragikusnak, hiszen az Empoli, Inter, Udinese, Verona, Frosinone, Napoli hatos ellen 5 pont jött össze, annak 40%-a is egy utolsó pillanatos góllal. Pedig sok minden azért nem változott meg a Juvénál, egész évben sok a sérült, így nem újdonság, hogy De Sciglio, McKennie vagy Kean éppen sérültek, de Vlahovics, Fagioli, Alcaraz és Rabiot sem bevethető.

[4230815] 2024-03-10 18:00:00 Juventus - Atalantax

Ehhez képest az Atalantánál csak az történt, ami a realitás, vagyis az (idén) jobb csapatokkal nem bírt a gárda, amely azért kilátásba helyezte, idén nem lesz BL-kvalifikáció.

Pedig van egyébként fantázia ebben a Koopmeiners-Lookman-Ketelaere trióban, de az kevés, ha egy Sassuolót vagy Frosinonét kitömnek, ha aztán a rangadókon alig jönnek a pontok.

Fontos 90 perc előtt állunk, legfőképpen azért, hogy megtudjuk, melyik csapat jön ki a slamasztikából. Éppen ezért eléggé sablonos gondolat az, hogy egyik sem, ám nálunk ez a találkozó nagyon ikszre áll. A két csapat utolsó öt meccséből négyszer nem volt győztes, így mi egy nem túl helyzetgazdag találkozón ezúttal sem voksolnánk arra, hogy valamelyik oldal 3 ponttal gazdagodik.

{"headTitle":"Juventus-Atalanta","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-10 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Fiorentina-Roma

Ezzel szemben az Artemio Franchiban még akár izgalmas és gólgazdag 90 perc is következhet. A Fiorentina amúgy is szeret látványos gólcsatákba belefutni (gondoljunk csak a Maccabi elleni 4-3-as EKL-találkozóra), míg a Roma Daniele de Rossi irányítása alatt igazán parádés számokat produkál.

De Rossi irányításával a Roma 10 meccsből 7-et megnyert és 26 gólt szerzett, 11 ellenében.

Legutóbb a Brighton távozott egy négyessel az Olimpicóból, pontot téve ezzel a párharc végére. A bajnoki forma pedig egészen az ötödik helyig repítette a Farkasokat, akiknek innentől már csak a 4. hely lehet a céljuk a szezon végére.

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

A hazaiaknál Beltran eltiltott, így a támadó harmadban lehetnek problémái Italiano mesternek, főleg mivel a Romától kölcsönben itt játszó Belotti egyelőre hét meccsen csak egy gólt tudott lőni. Romában viszont nincsenek új hírek, a 4-3-3 első sorában Dybala, Lukaku és Zalewski kezdhetnek.

És hát ki is vesszük az argentin támadót, aki újjászületett De Rossi alatt. A világbajnok játékos 9 meccsen 8+1-es mutatóval áll, az utolsó három találkozón 5 gól mellett egy asszisztot is kiosztott, kétszer a meccs legjobbja-címet is bezsebelve.

Dybala gólja mellett egy piros lapra is benézünk, a két csapat közelmúltbeli meccsei ugyanis igen színesre sikeredtek, 2020 novembere óta 7 meccs, 6 piros a statisztika.

{"headTitle":"Fiorentina-Roma","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-10 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Paulo Dybala gólt szerez","odds":"3.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Lesz kiállítás - Igen","odds":"3.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás be- és kifizetések 🪪
     
  • Felhasználóbarát mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj fel a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken<keresztül. 👇
     
TIPPMIXPRO REGISZTRÁCIÓ