Európa Liga

Ezt néztük ki a Roma-Feyenoord EL-visszavágóra

A felek Hollandiában 1-1-re végeztek, avagy izgalmas visszavágó várhat rájuk Rómában.

Csütörtökön már a visszavágókat rendezik az Európa Liga egyenes kieséses szakaszának legjobb 16 közé jutásért vívott párharcokban. Több remek meccs is megrendezésre kerül, mi pedig mostani írásunkban a Roma-Feyenoord ütközettel foglalkozunk.

A felek Rotterdamban 1-1-re végeztek, vagyis nem dőlt el a továbbjutás kérdése, amelyek után a bukiknál a visszavágón az olaszok számítanak esélyesebbnek, akik sikerére háromesélyben átlagosan 2.15-szörös pénzt kínálnak.

Csapathírek

A felek tehát egy héttel ezelőtt nem jutottak dűlőre, hiába szerzett vezetést az első félidő ráadásában Igor Paixao, a második félidő derekán Lukaku tudott egalizálni (a belga szintén fejjel talált be, mint kollégája a másik oldalon).

A csapatok egyébként jó és küzdelmes meccset vívtak, ami a tekintetben némileg meglepő, hogy a Feyenoord együtteséből végül jóval többen kimaradtak, mint ahogyan azt a külföldi szakportálok előrejelezték, avagy sokak szerint igen tartalékosan sikerült döntetlent elérniük. A rotterdamiaknál BIjlow, Geertruida, Jahanbakhsh, Timber, Trauner, Zechiel és Van Den Belt sem játszott, míg a Románál egyedül Abraham maradt ki egy hete.

[4384252] 2024-02-22 21:00:00 Roma - Feyenoordx

A felek azóta egy-egy bajnokit vívtak meg. Az olaszok a Frosinone otthonában simáztak, hiszen 3-0-ra győztek, aminek köszönhetően már a hatodik helyen állnak a Serie A táblázatán. A Feyenoord viszont csak kínkeservesen győzött a Waalwijk ellen egy a hajrában szerzett góllal, hiába játszott közel 60 percet emberelőnyben, a három pontnak köszönhetően ugyanakkor megszilárdította második pozícióját az Eredivisiében.

A Románál a hétvégén is csak Abraham maradt ki, aki csütörtökön sem játszik, míg Bove a De Kuipban kisárgázta magát, így ő sem lép pályára a visszavágón. A hollandoknál viszont Timber valamint Geertruida visszatért, s végig is játszották a vasárnapi bajnoki találkozót, avagy jobb helyzetből várják a visszavágót, rajtuk kívül a többiek ugyanakkor továbbra is maródiak, vagyis kimaradnak.

Mire érdemes fogadni?

Szoros visszavágó vár a csapatokra, ez az első mérkőzés alapján is leszűrhető, valamint a felek előélete alapján is borítékolható. Az odavágón legalább öt büntetőlapra fogadtunk, s így teszünk most is a második meccsen, ugyanis az előjelek alapján úgy véljük, hogy ebben a tippben ismét igen nagy potenciál van.

A párharc még nem dőlt el, viszont már nincs hibázási lehetőség, avagy egy ilyen találkozó bőven magában hordozza a lapokat. Pláne úgy, hogy a játékvezető az a Jesús Gil lesz, aki mostanság igen sok kártyát szór ki, még úgy is, hogy a hétvégi Granada-Almería ütközetét igen érdekes felfogásban vezette. Amelyen még úgy is sikerült öt sárgát kiosztania, hogy többek közt egyet visszavont...

Avagy szerintünk minden adott ahhoz, hogy a felek ezúttal is legalább öt büntetőlapot összehozzanak, így bő 1.80-szoros szorzóért elvisszük az overt a 4,5-es határon.


✅ Tipp #1: Büntetőlapok száma 4,5 felett @1.81

Fogadási határidő: február 22. 21:00

[4384252] 2024-02-22 21:00:00 Roma - Feyenoordx;