Liga Portugal

Jónak tűnik ez a 2.30-szoros tipp a Benfica meccsére

Az Arouca remek formában fogadja a Sasokat, akik mindössze egyszer kaptak ki az eddigi szezon során.

A szombati menüből az olasz Serie A-meccsek tűnnek ki, de a portugál élvonalban is lesz pár izgalmas összecsapás. Ilyennek tűnik az Arouca-Benfica, amely a keretérték és az oddsok alapján (is) sima "V" lehet, tekintve, hogy a hazai együttes játékosainak összértéke 22 millió euró, míg a Sasoknál ez a szám 355 millió euró.

A lisszaboni csapat évről évre termeli ki a világsztárokat, jelenleg többek között két hazai névre érdemes figyelni - a hátvédeknél António Silva (45 millió euró), a középpályán pedig a 19 éves Joao Neves (45 millió euró) aláírására pályáznak Európa legnagyobb klubóriásai. Mielőtt azonban elmerülnénk a keretek elemzésében, kanyarodjunk vissza a szombati bajnokihoz, amelyen rövid kihagyás után újra pályán lehet Di Maria és Otamendi is. A kihagyók között Bah, Neres és Tengstedt található, a hazai oldalon pedig Benji Michel és Vitinho vannak kényszerpihenőn.

A tabellát elnézve amúgy az idei kiírás is nagyon izgalmas lehet, de tavaly is csak két pont előnnyel húzta be a serleget a Benfica. Roger Schmidt együttesének az Arouca ellen nagyon ment az utóbbi években, hiszen a kiscsapatot az utóbbi kilenc összecsapáson legyőzte. Az utóbbi öt meccsen még gólt sem kapott ellene, nekünk ez pedig elég mintának bizonyul az alábbi, 2.30-szoros tipp behúzásához.

Tudtad? A Benfica az utóbbi 9/8 meccsét úgy nyerte az Arouca ellen, hogy már a félidőben vezetett. Az említett meccsek mindegyikén legalább két gólt szereztek a Sasok!

Ugyan az Arouca is mutatott életjeleket, de közel sem megy annyira neki, mint egy évvel korábban, amikor szenzációs módon az ötödik helyre futott be. A lemaradása idén már 16 pont a BL-helyektől, pedig még a szezon fele sem ment le. Az utóbbi hónap pozitív eredményei adhattak némi önbizalmat, de szerintünk a Benfica továbbra is túl nagy falat lesz.


✅ Tipp #1: Benfica nyer + mindkét csapat szerez gólt - nem @2.33

Fogadási határidő: január 06. 19:00