Konferencia Liga

Erősnek gondoljuk ezt a kettes kombit az EKL-re

A Betis-Dinamo és a Maccani-Gent meccsekből gyúrtunk össze két kombit. Egy óvatosat és egy bátrabbat.

🇪🇸Betis - Dinamo Zagreb 🇭🇷

A spanyol Betis odahaza fogadja az európai kupasorozatokban rendkívül tapasztalt horvát bajnokot. A sevillaiak ősszel az Európa Ligában szerepeltek, azonban a csoportban nagy meglepetésre csak a 3. helyet tudták megszerezni, így most a vigaszágon folytatják. A zöldek formája egész jó (V-D-V), de azért az egész szezonjukat figyelve talán az elmúlt években stabilabbnak tűntek. Viszont a minőség megvan a gárdában, még ha olyan játékosok is sérültek mint Isco vagy Bartra, ez a Betis jelenleg még előrébb tart a Dinamónál. A horvát csapat rutinja és csapategysége lehet az, ami komolyabb fejtörést okozhat a hazaiaknak, ugyanakkor ha azt nézzük, hogy a Zagreb idei hat idegenbeli nemzetközi meccséből csak kettőt (mindkettőt az Asztana ellen) tudott megnyerni, akkor láthatjuk az egyik gyenge pontjukat is. 

Kizárjuk ebben a párosításban a kettes kimenetelt és egy X nélküli hazait teszünk fel az A kombinkra. A B-re pedig a sima hazaival próbálkozhatunk - ha akarunk! 

2024-02-15;10216

 

🇮🇱 Maccabi Haifa  - Gent 🇧🇪

Ennek a találkozónak az adja igazán számunkra az apropóját, hogy a meccset Budapesten a Honvéd stadionjában rendezik. Ez azt jelenti, hogy a csapatok semleges pályán, vélhetően pár lézengő néző előtt fognak pályára lépni, az ilyesmi pedig általában nem szokott segíteni a játék színvonalán és tempóján. 

A fogadóirodák szorzói szerint ez egy háromesélyes mérkőzés, vagyis bármelyik csapat örülhet a végén, kiegyenlített erőviszonyokra lehet számítani. Mivel ez egy tétmeccs, egy kétfelvonásos párharc első része, a csapatok számára a biztonság, a továbbjutási esélyek életben tartása a prioritás. Ilyenkor pedig nem a gólokról szólnak általában a találkozók. 


✅Tipp1#: Betis (dnb) + Maccabi-Gent gólok 3.5 alatt@1.76 


Tipp2#: Betis nyer + Maccabi - Gent gólok 3 alatt@2.65