Bajnokok Ligája

Vakmerőség az Interre a kezdők ismerete nélkül fogadni a Benfica ellen!?

Az olaszoknak a csoportelsőség, a portugáloknak a harmadik hely megszerzése lehet már csak a célja.

Nem egészen úgy alakult a D-csoport ahogy arra előzetesen számítani lehetett, hiszen négy kör után már a két továbbjutó eldőlt, ezáltal csak a csoportelsőségért illetve az EL-szereplésért folyhat a harc. A csoport negatív szenzációját eddig a Benfica hozta, nulla ponttal áll a tavalyi BL-negyeddöntős, a bukmékereknél egy hajszállal mégis esélyesebb az Inter ellen.

Egészen meglepő mélységbe került a Benfica az idei BL szezonban, hiszen a négy meccs négy vereség nem méltó a portugál bajnoki címvédőhöz. Ráadásul nincs igazán rossz szezonja otthon a Benficának, miután vezeti a honi bajnokságot, többek közt a Portót és a Sportingot is megverte már, tehát tényleg kissé érthetetlen, hogy semmi sem sikerül a nemzetközi porondon. Természetesen a harmadik hely még motiváció lehet, hiszen aligha akarja már ősszel befejezni a nemzetközi szereplést a Benfica.

Az Inter is vezeti a saját ligáját, igaz csak két ponttal előzi meg a Juventust, de egyelőre remek szezonja van a tavalyi BL-döntősnek. A BL-ben a spanyolok elleni iksz óta kilenc pontot gyűjtött, tehát a tavaszi folytatás már biztos. Inzgahi a találkozó előtt nyilatkozott, ahol kifejtette, hogy hiába van meg a továbbjutás, még nem lehet hátradőlni.

A munka nincs elvégezve, ott van az első hely, amit meg kell szerezni, szóval ez egy fontos meccs lesz.

Hogy Inzaghi szavait mennyire kell komolyan venni az egy jó kérdés, ugyanis két bajnoki rangadó között van ez a BL-ütközet, hiszen hétvégén a Napoliba utazik a milánói alakulat, ráadásul ha az utolsó meccset megnyeri a Sociedad ellen akkor mindenképp megvan a csoportelsőség. 

Az viszont biztos, hogy nagyon nem mindegy, hányadikként zár az Inter, hiszen a favoritok közül úgy tűnik mindenki kipipálja a csoportelsőséget, így elég veretes riválisok várnak a csoportmásodikokra.

A vendégeknél csak Alessandro Bastoni és Benjamin Pavard nem bevethető, de a Sky Sport megszellőztetett egy igen tartalélékos lehetséges kezdőt az Inter részéről. Mindez azt a kényelmes helyzetet jelenti, hogy nem a sérülések, hanem az edzői döntés határozhatja meg az olaszok erejét szerda estére.

Mire érdemes fogadni?

Az Inter sokkal meggyőzőbb a BL-ben eddig, a csoportelsőségről pedig biztos, hogy nem mondott le, viszont a Napoli elleni találkozó jelenleg prioritást élvezhet, így rotálhat Inzaghi. Nagyon nehéz megmondani, hogy ez teljes sorcserét jelenthet vagy csak 3-4 változtatást, így sötétben kell tapogatóznunk, ha állást akarunk foglalni a találkozóra.

Végeredményre való fogadást a kezdők ismeretében célszerű csak megejteni, így amiben előzetesen bízhatunk az a kevés büntetőlap. Miután komoly tét már nem maradt, nem várunk nagy darálást a találkozón, sokkal inkább lehet ez egy békésebb mederben folyó ütközet. Az első meccs négy sárgát hozott, a tavalyi BL negyeddöntőjükön szintén egyszer sem lépték át a felek a négyet, így a 4.5 lap alatti opció jó választásnak tűnik a meccset megelőzően.


✅ Tipp #1: Büntetőlapok száma 4,5 alatt @1.84

Fogadási határidő: november 29. 21:00