Bajnokok Ligája

Feszült helyzetben a Barca, így használnánk ezt ki

  • mr.blonde

Egy újabb vereséggel akár a továbbjutása is veszélybe kerülhet a Barcelonának, márpedig Lisszabonban nem lesz könnyű dolga a katalánoknak.

20210929130325

Ha aláírjuk, hogy az E csoportban a Bayern München elviszi az első helyet, akkor Benfica-Barcelona csörte lehet a második továbbjutó helyért. Ebben a csatában fontos megálló a szerdai találkozó, hiszen amely csapat itt nyerni tud, az lépéselőnybe kerül a másikkal szemben.

A fogadóirodák szorzóiból is látható, hogy bizony meglehetősen háromesélyes a meccs, bár egy hajszállal a Barcelona esélyesebbnek számít.

3714049

Csapathírek

A hétvégén mindkét együttes három gólt rúgva nyert a bajnokságban, így a főpróba, ha úgy tetszik jól sikerült. A hazai oldalon Jorge Jesusnak nincsenek új hiányzói, Haris Seferovic, Mile Svilar és Diogo Goncalves játékáról kell lemondani. Jó hír a portugáloknak, hogy Lucas Verissimo letöltötte eltiltását, így visszakerülhet a védelem szélére. Rajta kívül új arcot nem nagyon kell várnunk, Pizzi, Gilberto és Valentino Lazaro is játékra jelentkezik,így a Benfica közel legjobbjával állhat ki.

Nem így a Barca, amelyben Ronald Koemannak továbbra is féltucat játékosról kell lemondania. Pedri és Sergi Roberto a középpályáról, Dembelé, Aguero és Braithwaite a támadósorból, Jordi Alba pedig a védelemből hiányozhat.

A katalán sajtó szerint Coutinho bekerülhet a kezdőbe, Depay és Gavi mellé, elöl pedig a hétvégén gólt szerző Luuk de Jong lesz az előretolt csatár.

[3714049] 2021-09-29 21:00:00 Benfica - Barcelonax

Mire érdemes fogadni?

Az biztos, hogy a Barcelonán most is óriási lesz a nyomás, hiszen az első körben simán kikaptak odahaza a Bayern Münchentől. Még egy vereség a BL-ben, aligha nyerné el a tetszését a vezetőknek, így a szakmai stáb feszültsége nem ezen a találkozón lesz semmis. Ez a feszkós hangulat a pályára is kihathat, a Benfica stadionjában pedig nem nehéz belecsúszni egy komoly adok-kapokba.

Mivel a mérkőzés kimenetelére mi nem fogadnánk, ezért a lapok felé kacsintgatunk. A meccset az olasz Daniele Orsato vezeti, aki komoly nemzetközi rutinnal bír. Lapos statjai nem annyira durvák a BL-ben, de a tavalyi Chelsea-Real elődöntőt kiosztott hét lapja is mutatja, ha kell, tud keménykezű lenni.

A bukik +/-4,5-re lőtték be a kártyák határát, ami első ránézésre nem tűnik túl rossz határnak, viszont a jobb szorzó miatt nekünk jobban tetszik, hogy mindkét oldal beszed legalább 2-2 büntetőlapot.

Egy játékos-speciális fogadáson is megakadt a szemünk, ami pedig nem más, mint Busquets faultjai. A rutinos középpályást kezdőbe jelölik a szaklapok, vélhetően lesz is feladata bőven. Mivel gyorsasága már nem a régi, egy kis csibészségért pedig nem kell a szomszédba mennie, ezért közel kettes szorzón szerintünk ez is egy játszható tipp.

{"headTitle":"Benfica - Barcelona ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-29 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat kap 2+ büntetőlapot ","odds":"2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Sergio Busquets elkövetett szabálytalanságok 1.5 felett ","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3714049] 2021-09-29 21:00:00 Benfica - Barcelonax;