Premier League

1.83-as szorzót hozunk az Everton - Manchester Cityre

A klubvilágbajnokra egy igen kellemetlen rivális vár karácsony másnapján.

A Boxing Day másnapján három mérkőzést rendeznek a Premier League-ben, az Everton-Manchester City pedig talán kiemelkedik a felhozatalból, ugyanis a liverpooli Kékek a Spurs elleni vereség ellenére kiváló formában játszanak. Hazai pályán az elmúlt hetekben a Chelsea-t és a Newcastle-t is lenyomta, a Tottenhammel szemben 2-1-re alulmaradt a hétvégén, de játékban ott is méltó ellenfele volt a londoniaknak.

A Manchester City megnyerte az utolsó hiányzó trófeáját, pénteken ugyanis klubvilágbajnok lett Szaúd-Arábiában. Komoly kihívás elé nem tudta állítani sem a Fluminense, sem az Urawa, de a bajnokságban azért döcög Guardioláék szekere. Ugyan már edzésbe állt Kevin de Bruyne az augusztusi sérülése után, ezt a meccset még alighanem ki kell hagynia, csakúgy, mint jó eséllyel Haalandnak is.

Akár nehéz este is lehet ez a Citynek, hiszen a szaúdi kirándulás után pár nappal egy idegenbeli túra nem egy hálás feladat. A Citynél lesz a labda, az Everton a kontráikra rendezkedhet be. Mi adunk egy gólt a hazaiaknak, hiszen többször is bizonyította már, hogy 25-30%-os labdabirtoklással is egy-egy életveszélyes ellencsapást tud indítani. A City a legutóbbi hét bajnokiján egyaránt kapott gólt. Miután Rodri sem százszázalékos, így bízunk benne, hogy a liverpooliak is legalább egyszer beveszik Ederson kapuját, így a mindkét csapat betalál opció lehet a legjobb estére.


✅ Tipp #1: Mindkét csapat szerez gólt @1.83

Fogadási határidő: december 27. 21:15