Premier League

Meglövetjük a Cityt - duplázót hozunk az Everton elleni találkozóra

Kezdi elkapni a fonalat a Manchester City, ami sok jót nem jelent a riválisoknak...

Szombat kora délután a Manchester City és az Everton nyitja a Premier Leauge 24. fordulóját. A találkozó esélyese természetesen a hazai gárda, amely egy győzelemmel a Premier League élére is ugorhat minimum két órára.

Kezd egyenesbe kerülni Pep Guardiola csapata, amit mi sem bizonyít jobban, hogy hétfőn bár nem könnyen, de legyőzte a Brentford együttesét. Hiába került ugyanis hátrányba a Méhek ellen a címvédő, Foden mesterhármasával jött a győzelem, teljesen megérdemelten. Erling Haaland majdnem végigjátszotta a meccset, ezzel pedig újra a legerősebb manchesteri alakulatot láthatjuk.

Továbbra sincs ugyanis sérültje és eltiltottja Guardiolának, mindez pedig sok jót nem sejtet az Evertonnak.

A vendégek megtorpantak december közepe óta, komolyabb hullámvölgybe került az Everton, amivel újra a kiesés réme fenyegeti a Kékeket. A pályán ennyire nem rossz a helyzet, de a tízpontos levonás most nagyon fáj az Evertonnak.

Ami pozitívum, hogy három iksz is összejött ezen időszak alatt. A hétvégén a Tottenham ellen tudott egy pontot otthon tartani az Everton, de jelenleg nem lehet egy lapon említeni a Spurs és a City védekezését, így jóval nehezebb dolga lesz a Kékeknek a támadójátékot illetően is. 

A karácsonyi fordulóban mérkőztek meg legutóbb a felek, idegenben a City 3-1-re tudott nyerni. Most is hasonló végeredmény van benne a pakliban.

Mire érdemes fogadni?

Egyértelmű, hogy a City nem hibázhat szombaton, még úgy sem, hogy jövő héten Bajnokok Ligája találkozó vár a manchesteriekre. A Köbenhavn azonban aligha az az ellenfél akire rá kellene pihenni, így a legerősebb kezdőjét küldheti pályára a katalán menedzser. Márpedig ez sok jót nem sejtet az Evertonnak. Látva a két csapat közti minőségbeli különbséget, hendikeppel visszük el a hazai győzelmet, mellé viszont azt is behúzzuk, hogy Erling Haaland betalál.

A norvég csatár egy bő másfél hónapos sérülés után tér vissza, a Brentford elleni találkozót már majdnem végigjátszotta. Csak két lövésig jutott, de az Everton ellen alighanem több lehetősége akadhat. Tavaly oda-vissza lőtt egy-egy gólt a liverpooliaknak, bízunk benne, hogy folytatódik ez a sorminta. A fogadásépítőnkben pedig ezt a kettőt kombináljuk, amire kerek duplázót kapunk.


✅ Tipp #1: Fogadáskészítő: Manchester City -1.5 + Haaland gólt szerez @2.00

Fogadási határidő: február 10. 13:30

[4193766] 2024-02-10 13:30:00 Manchester City - Evertonx;