Premier League

Két tippet hozunk a Manchester United bajnokijára

Egyre mélyebb gödörbe kerül a Manchester United, de az evertoniak feje felett is gyűlnek a viharfelhők.

Vasárnap késő délután az Everton otthonába látogat a Manchester United. Mindkét fél komoly pácban van, hiszen az Everton a 10 pontos levonása okán a kieső helyekre zuhant vissza, míg a Unitednek igen gyenge szezonja van. A bukmékereknél teljes egálban vannak a szorzók.

A Premier League történetében mindössze harmadik csapatként mondhatja el magáról azt a kevésbé örömteli tettet az Everton, hogy pontlevonással sújtották. A tízpontos levonást a klub azért kapta, mert megsértette a liga pénzügyi fenntarthatóságra vonatkozó szabályzatát. Ez azt jelenti, hogy az Everton visszacsúszott a 19. helyre, igaz belátható távolságban van a bennmaradást jelentő pozíció és ez a liverpooli gárda nem is feltétlenül tagja idén a leggyengébb csapatoknak.

A Kékek egyébként nincsenek rossz passzban, a legutóbbi öt meccsen 10 pontot is bezsebeltek, a probléma, hogy innentől igen nehéz sorsolásuk lesz, hiszen a United után idén még a Newcastle, a Chelsea, a Tottenham és a Manchester City is a riválisok közt lesz.

A Manchester United háza táján amennyire borzasztóan alakul az idény, a PL-ben annyira rendben vannak az eredmények, hiszen ha győz a liverpooliak otthonában mindössze hat pontra kerülne a listavezetőtől. Látva a United játékát ebben az évben ez igazi csoda, hiszen Erik ten Hagéknak gyakorlatilag nem volt még sima meccse idén, ráadásul a BL-ben is ki-ki meccs vár szerdán a Vörös Ördögökre a Galatasaray otthonában.

Eriksen több hétre kidőlt, így csatlakozott a már egyébként sem rövid sérültlistához. Casemiro, Diallo, Evans, Malacia, Martinez, Sancho mellet, míg Rasmus Hojlund játéka kérdéses. Pozitívum viszont, hogy Luke Shaw játékra jelentkezik, így hosszú kihagyás után tér vissza az angol bekk.

Van egy nagy visszatérő a hazaiaknál is, Seamus Coleman idei első meccsére készül, így Dele és Andre Gomes marad ki a hazaiaknál.

Mire érdemes fogadni?

A liverpooliak kellően feltüzelt állapotban lehetnek a pontlevonás okán, ugyanakkor egyértelműen kontrára rendezkedhet be Sean Dyche csapata, ami nem jó hír Erik ten Hagéknak, hiszen a manchesteriek is inkább kontrázni szeretnek. Nagyon nem meggyőző nekünk idén a United, így nem tudunk bizalmat szavazni nekik egy ilyen meccsen. Szerintünk legalább egy pontot a liverpooliak otthon tudnak tartani.

Emellett pedig megkockáztatjuk, hogy 27.5 lövés alatt maradnak a felek. A két "kontracsapat" ugyanis nem sok lehetőséget fog kapni a másiktól, így nem várunk feltétlenül egy eseménydús találkozót.

✅ Tipp #1: Everton nyer vagy döntetlen @1.53

✅ Tipp #2: 27.5 lövés alatt @ 1.75

Fogadási határidő: november 26. 17:30