NB I

Ezekre fogadunk hatpontos NB I-es rangadón, avagy a Vidi-Puskáson

A fehérváriak jó formájának is köszönhetően ismét rangadó szintjére emelkedett a Fejér vármegyei derbi.

Szombaton három mérkőzés kerül terítékre az NB I 15. fordulójából, amelyek közül kétségkívül kiemelkedik a Fejér vármegyei rangadó, vagyis a Fehérvár-Puskás Akadémia ütközet. A fogadóirodák szerint háromesélyes a találkozó, igaz, egy a vendégek felé billentik a mérlegnyelvét, akikre átlagosan 2.35-szörös pénzért lehet fogadni.

Csapathírek

A leállás előtt remek formában voltak a székesfehérváriak, zsinórban háromszor nyertek, többek közt a Groupama Arénát is bevették. A múlt vasárnapi meccsük viszont felemásra sikeredett, hiszen nyerhettek is volna a Kecskemét ellen a Sóstói Arénában, azonban végül az iksznek is örülhettek (így az ötödik helyen állnak), hiszen Katona Mátyásnak a 91. percben sikerült egyenlítenie (3-3), a középpályás egyébként mesterhármast (!) jegyzett a lila-fehérek ellen.

Azon a meccsen ugyanakkor Kalmár megsérült, akire hosszabb kihagyás vár, mellette pedig Larsen, Fiola, Hangya és Pető maradhat ki ezúttal is a Vidinél, igaz, az utóbbi négyes már régóta hiányzik.

A Puskás Akadémia teljesítményére sem lehet mostanság panasz. A felcsútiak ugyan a Magyar Kupától elbúcsúztak, de az NB I-ben immáron hét mérkőzés óta veretlenek. A szünet előtt 2-1-re nyertek Újpesten, majd a pauza után 1-1-es döntetlent játszottak a Ferencvárossal a Pancho Arénában, méghozzá úgy, hogy hátrányból sikerült egyenlíteniük, aminek köszönhetően megtartották harmadik helyüket.

Hornyák Zsoltéknál az elmúlt héten Batik, Golla és Komáromi sem szerepelt az FTC ellen.

"A szezon elején más formációban játszottak, nem jöttek az eredmények, ezért tértek át az öt- vagy ha úgy tetszik, háromvédős rendszerre, ezzel jobban tudják biztosítani a kapujuk előterét. Aztán jöttek az eredmények, ami hozta az önbizalmat is, így épült a jó sorozatuk. A mostani összecsapás két jó formában lévő csapat presztízsmeccse lesz, nem kell ecsetelnem, hogy már csak a két klub közös története miatt is mindenki dupla erőbedobással küzd majd a győzelemért" - nyilatkozta Szolnoki Roland, a vendégek játékosa a pfla.hu-nak.

Mire érdemes fogadni?

A két együttes augusztus közepén találkozott már az NB I-ben, akkor egy hajrábeli (95. perc) Katona gólnak köszönhetően a Vidi 2-2-es remit hozott össze Felcsúton.

A szoros, végletekig kiélezett meccs pedig most is benne van a pakliban, köszönhetően főként a fehérváriaknak. A piros-kékek ugyanis parádésan teljesítenek az idei szezonban hajrákban, az eddigi 14 fordulóban messze ők szerezték a legtöbb gólt a 76. perc után, ugyanis  11 találatot lőttek és hármat kaptak. A Vidit holtversenyben az FTC, a Paks, a Puskás Akadémia, Kecskemét, ZTE és Mezőkövesd követi, valamennyi együttes öt gólt szerzett ezen intervallumban az NB I idei kiírásában.

Avagy nem volna meglepő, ha 77. perc után születne gól a felek meccsén ezúttal is, így első körben ezt a tippet küldjük csatába a vármegyei derbin.

Mindemellett pedig a klasszikus, mindkét csapat szerez gólt és több, mint 2,5 találat születik a találkozón opciót is megjátsszuk. Attól függetlenül, hogy teljesen háromesélyes a mérkőzés, a gólokra nagyon jó esély van a felek formája alapján, mindemellett a csapatok utolsó két egymás ellenijén is rendre zöldült ez a tipp (és nem mellékesen a hajrábeli találat is).


✅ Tipp #1: 77. perc után születik gól - Igen @ 1.88

✅ Tipp #2: Mindkét csapat szerez gólt + Több, mint 2,5 gól - Igen @1.85

Fogadási határidő: december 2. 15:30