Darts

Tartjuk a 100%-os formát, csütörtökön négyszereznénk

  • Cesc18

Csütörtökön a felső ágé a főszerep Leicesterben, ahol a kiemeltek közül már csak Gerwyn Price van versenyben.

Bár a nyolc kiemeltből már csak háromnak van esélye megnyerni a tornát, de a meglepetések egyelőre nem befolyásolták a teljesítményünket, hiszen a három játéknap során 13 tippünkből 10 zöldült, köztük a három napi kombi. Csütörtökön elég nehezen jósolható meccsek várnak, de azért megpróbálunk ismét profitálni. 

World Grand Prix, 2. kör    
Kezdés Mérkőzések 1 2
20:00 Martin Lukeman - Ross Smith 2.20 1.62
21:00 Daryl Gurney - Madars Razma 1.48 2.54
22:00 Gerwyn Price - Joe Cullen 1.46 2.60
23:00 Nathan Aspinall - Danny Noppert 2.05 1.76

Két angol, Marin Lukeman és Ross Smith csörtéje nyitja a negyedik játéknap programját. Mindkét játékos egy legre volt a kieséstől az első körben, sőt James Wade-nek Lukeman ellen meccsnyila is volt. De túlélte a World Grand Prix-újonc angol és nem esélytelen Smith ellen sem, akinek a játéka azért elég hektikus. Nagyon kiegyenlített csatának tűnik ez, hiszen hasonló számokat hoztak az első körben és vélhetően az idegek harcáról szól majd ez csata. Komoly eredmény lenne ugyanis mindkét játékos számára bejutni a legjobb nyolc közé és ez a nagy tét el is uralkodhat a mérkőzésükön. Tippünk, hogy elmennek döntő szettig. 

 


Elég nehezen megjósolható a továbbjutó az est második meccsén is, amelyen Daryl Gurney és Madars Razma néz farkasszemet egymással. Ugyan a lett játékos a torna talán leggyengébb színvonalú mérkőzésén verte el Ryan Searle-t, ám ez volt Razma World Grand Prix debütálása, tehát simán lehet, hogy erre a mérkőzésre tud fejlődést mutatni. Gurneyben pedig nehéz megbízni, mert elég komoly hullámzásra képes és extrát éppenséggel ő sem dobott Rob Cross ellen. Ez megint egy olyan találkozó, ami akár döntő szettbe is torkollhat, bár a megérzésünk most azt mondatja velünk, hogy hagyjuk ki ezt a tippet.

A folytatásban Gerwyn Price és Joe Cullen feszül egymásnak, amiből egy nagyon jó kis adok-kapok kerekedhet, miután az angol kifejezetten erős formát mutatott Damon Heta ellen. Cullen mindkét megnyert szettjében majdnem 100-as átlaggal zárt, ami a dupla beszálló miatt abszolút figyelemreméltó. 10-12 pontot vert tehát Price-ra, ugyanakkor ne legyen kétségünk afelől, hogy az elmúlt két évben döntőt játszó walesi emel a játéka színvonalán. 1.50-ért viszont szerintünk semmi érték nincs Price-ban, mert úgy tűnik, hogy Cullen játéka szépen összeállt a tornára és ihletett formában bárkire komoly veszélyt jelent. 

Az utolsó nyolcaddöntő ígéri az egyik legjobb és legkiélezettebb csatát, ugyanis Nathan Aspinall és Danny Noppert egyaránt ott vannak a szezon legjobb kiszállózói között. Az első körben mondjuk mindketten visszafogottabb formát mutattak, Aspinallnak időnként a kiszállókkal, míg Noppertnek a beszállókkal gyűlt meg a baja. A teljes szezont nézve egyébként a holland egyértelműen a meggyőzőbb, de az angol óriási küzdő, így ez a meccs sem valószínű, hogy három szettben véget ér majd...
 

>>>Vadiúj fogadóiroda a Hathármon! Markold fel a 120 EUR kezdőbónuszt<<<


Továbbra is tartjuk a 100%-os formánkat, avagy három játéknap alatt három kombi szelvényünk jött be. A negyedik napon kevesebb a biztos tipp, így egy bevállalósabb szelvényt küldünk játékba. Cullentől abszolút azt várjuk, hogy rendesen megráncigálja a világelső bajszát, míg az Aspinall - Nopperten a holland felé húzunk. Ezt a két tippet még megfűszerezzük azzal, hogy Smith dob több 180-at, hiszen ebben a tekintetben ott van a legjobbak között. 
 

 

Ti milyen tippekkel indultok harcba a negyedik játéknapon?

 

{"headTitle":"World Grand Prix, 4. játéknap","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-06 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lukeman - Smith: Szettek száma 4.5 felett","odds":"2.71","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"},{"eventTitle":"Smith dob több 180-at + Cullen+1.5 szett hendikep + Noppert nyer","odds":"4.12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}