Darts

Zsinórban harmadszor is nyerő lesz a tutista tippsorunk?

Két tutista szeló zöldült az előző két fordulóban, ezen a csütörtökön Dublinba utazunk a nyereményért.

Négy angliai helyszín után Írország felé veszi az irányt a Premier League, a nyolcadik fordulónak ugyanis Dublin ad otthont. Az alapszakasz féltávjához érkeztünk és bár az első Luke Humphries és az utolsó Peter Wright között 15 pontos szakadék tátong, de összességében nagyon egyben van a mezőny és a rájátszást még bárki kiharcolhatja. 

Ennek az estének az érdekességét az adja, hogy a párosításokat a hetedik forduló utáni tabella alakította ki, tehát az első a nyolcadikkal, a második a hetedikkel csap össze és így tovább. 

Ezek után nem nehéz kitalálni, hogy a már említett két úriember, avagy Humphries és Wright meccsével indul a dublini show. Utóbbinál Nottinghamben végre megtört a jég és hat vereséget követően nyerni tudott a Premier League-ben, igaz, utána éppen mostani ellenfele személyében szembe kapta a valóságot. Humphries közel 107-es átlaggal könnyedén győzte le 6-1 arányban a skótok kétszeres világbajnokát. Ugyan az előző két fordulóban támogattuk Wrightot, de ezen a meccsen nem tudunk mellé állni, a világelső egyszerűen jelenleg más szintet képvisel. 
 

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


A felső ág másik meccsét a negyedik és az ötödik csörtéje adja, avagy Nathan Aspinall és Rob Cross néz farkasszemet egymással, akik egyaránt 11 pontot dobáltak össze. Előbbinek van már tornagyőzelme az idei alapszakaszban, utóbbinak nincs, ellenben sokkal kiegyensúlyozottabban teljesít, nem véletlen, hogy mind tornaátlagban, mind kiszállózásban, de még legarányban is jobb Cross honfitársánál. Ha tehát győztesre kellene tippelnünk ebben a ki-ki meccsben, akkor inkább a világbajnok angolra tennénk a zizit. 

Előzetesen talán nem gondoltuk volna, hogy a nyolcadik forduló egyik negyeddöntőjében Michael van Gerwen és Gerwyn Price ütközik majd meg, de utóbbi mélyen egyelőre tudása alatt teljesít ebben az alapszakaszban. Bár a walesi hazai színpadon egy döntővel kezdte az egészet, ám azóta hatból ötször, most már sorozatban négyszer kiesett az első meccsét követően. Ennél Van Gerwen határozottan jobb alapszakaszt fut, hiszen már három tornagyőzelmet bezsebelt, igaz az elmúlt csütörtökök neki sem a számításai szerint alakultak, hiszen három forduló óta nyeretlen. A motivációval tehát aligha lesz probléma, mindkét játékos szeretne már kijönni a gödörből. 

A dublini negyeddöntők sorát Luke Littler és Michael Smith rangadója zárja, aminek érdekessége, hogy a fiatal angol úgy húz 3 ponttal honfitársa előtt, hogy "Bully Boy"-nak van már tornagyőzelme, míg Littler csak egyszer játszott döntőt. Igen ám, de ha az alapszakasz egészét nézzük, akkor Luke sokkal kiegyensúlyozottabb és az a meglepő, hogy neki nincs még tornagyőzelme. Littlernek meg kell még tanulnia menedzselnie az energiáját, mert szinte minden fordulóra rárúgja az ajtót, majd az elődöntőben elvérzik. 

Littler az elmúlt négy fordulóban az első meccsein 104,71 pontot átlagolt, míg az elődöntőkben ez visszaesett 94-re...

Ha ez a tendencia folytatódik, akkor a fiatal angoltól ismét nagyon erős játékot láthatunk kezdésként, ami nem túl jó hír Smith számára.
 

Sorozatban a harmadik tutista szelót húznánk be!


A hatodik fordulóra taktikát váltottunk és a szingli tippekről inkább az alacsonyabb, de sokkal biztosabb tippek felé vettük az irányt. Ez beválni látszik, hiszen a brightoni és a nottinghami fordulókra egyaránt sikerült egy olyan duplázó körüli szelót kreálni, amely különösebb izgalom nélkül zöldült. 

Nem kívánunk ezen változtatni Dublinban sem, igaz egy fokkal rosszabb érzéssel megyünk most neki ennek a fordulónak, hiszen amíg múlt héten mindenkit pluszos hendikeppel támogattunk, addig ezen az estén két játékost is kivettünk kétesélyesben győzelemre. Ez az idei Premier League-ben mindenféleképpen egy bátor cselekedet...

{"headTitle":"Premier League, 8. forduló","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-21 20:10","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Humphires nyer + Cross +2.5 + Price +3.5 + Littler nyer","odds":"2.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
     
  • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
     

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<