Darts

Az igazán bátrak 10-szeres kasszát nyerhetnek péntek este

Péntek este jön a World Series of Darts második versenye, a helyszín pedig ezúttal a hollandiai Den Bosch.

Múlt héten mind a nyolc PDC-sztár megoldotta az első meccsét, a Maaspoort közönsége előtt viszont már inkább az lenne a meglepetés, ha ez megismétlődne, hiszen pokoli erős mezőny jött össze.

Az első meccs rögtön egy nagyon kiegyenlített csatát hozhat Nathan Aspinall és Danny Noppert között, majd jöhet az első meglepetés, ugyanis a Bahrain Mastersen nem úgy tűnt, hogy idén egy másik Peter Wrightot kapunk. A skót múlt héten már a japán ellenfele ellen majdnem megégette magát, másnap pedig Michael Smith ellen egy legre volt jó. Ha nem javul fel "Snakebite", akkor Kevin Doetz beletörhet a bicskája, aki a világbajnokságon rettentően jól játszott. 

Benne lehet a meglepetés a Michael Smith - Gian van Veen csörtében is. Noha a fiatal hollandot a világbajnokságon agyonnyomta az esélyesség terhe és váratlanul korán búcsúzott, de ettől függetlenül tudjuk jól, hogy mennyire tehetséges és mennyire veszélyes ellenfél. Egy nem topformában dobó Smith-re pedig pláne veszélyes, bár tegyük hozzá, hogy Bahrainben mintha már életjeleket kezdett volna mutatni a korábbi világelső. 

Az est második felében érkezik majd a színpadra az immáron 17 éves Luke Litter, aki a világbajnoki csoda után szenzációsan kezdte az új szezont, hiszen Bahrainben rögtön megszerezte első profi tornagyőzelmét. Nem is akárhogyan, a győzelemig vezető úton kilencnyilast és 170-es kiszállót is dobott. Kíváncsian várjuk, hogy Hollandiában milyen formát mutat, az biztos, hogy Dirk van Duijvenbodéval egy pokolian gyors meccset játszanak majd. Az esélyek egyértelműek a bukiknál, de ez Littler teljesítménye mellett annak is szól, hogy a holland az elmúlt hónapokban sérüléssel küszködött, ami miatt rettentően visszaesett a játéka színvonala. 

A regnáló világbajnok Luke Humphries győzelméhez sem fér kétség, legalább is a fogadóirodák szerint. Tény, hogy Jermaine Wattimena karrierjére nem az a jellemző, hogy világelsőket verne, de hazai színpadon azért őt sem lehet félvállról venni. A tempóra itt sem lehet majd panasz...

Akikről nem esett még szó, Gerwyn Price a címvédő Dimitri van den Bergh-gel, Rob Cross a holland legendával, Raymond van Barnevelddel, míg Michael van Gerwen jó barátjával, Vincent van der Voorttal néz majd farkasszemet. 


✅ Tipp #1: Doetz nyer Wright ellen @2.32

Tipp #2: Van Veen +1.5 @2.05

Tipp #3: Littler 180-ak 3.5 felett @2.16
 

Eredő odds: 10.27

Fogadási határidő: január 26. 19:15