Darts

Ismét egy tutista tippsorral nyernénk!

Jön a Premier League Darts alapszakaszának hetedik estéje, a mezőny pedig ezúttal Nottinghamben lép tábla elé.

Az elmúlt két fordulóban kissé összerázódott a mezőny, ugyan Michael van Gerwen még mindig a tabella élén áll, de előnye már csak három pont a regnáló világbajnok előtt. Noha lassan féltávhoz érünk, ám még semmi nem dőlt el, bárki kicsúszhat a legjobb négyből és bárki oda is érhet.

Leszámítva talán Peter Wrightot, aki hat fordulót követően nyeretlenül kullog a mezőny végén. Nyilván egy óriási feltámadással még a skót is felzárkózhat, de ehhez komoly formajavulásra lenne szüksége. Múlt héten egyébként úgy éreztük, hogy akár megtörhet a jég a kétszeres világbajnoknál, azonban a meccsnyilak kifogtak "Snakebite"-on. Nottinghamben éppen Wright meccse nyitja majd az estét, ellenfele az a Gerwyn Price lesz, aki az elmúlt három angliai állomáson győzelem nélkül maradt, így visszacsúszott az utolsó előtti helyre. Ez tehát egy alsó házi rangadó lesz, amelyet természetesen mindkét játékos nagyon meg szeretne nyerni. 

Wright az utóbbi hetekben elkezdett életjelet mutatni, kétszer is nagyon-nagyon közel került a győzelemhez a Premier League-ben és nem dobott rosszul a hétvégén Belgiumban sem, szóval pluszos hendikeppel egyértelműen a skótot támogatjuk. 
 

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


Az est második meccsén az elmúlt két világbajnokság győztese, avagy Luke Humphries és Michael Smith néz farkasszemet egymással. Előbbi az elmúlt hetekben szenzációs formába lendült, éppen olyan meggyőzően kezdett el játszani, mint tavaly ősszel és télen. Nem is egyszerű legyőzni, ezt Smith is megtapasztalta a múlt heti PL-fordulóban. Brightonban egyébként éppen ők vívták a döntőt, de Humphries viszonylag kevés esélyt adott a korábbi világelső angol honfitársának. 

Humphries-nál mostanság magától értetődő, hogy 100+ körátlagot dobott, a Premier League-ben a tornaátlaga is 102.09-en áll, ami messze a legjobb. Ahhoz tehát, hogy Smith nyerjen, egy igazán erős produktum kellene tőle, ami az elmúlt hetekben nem volt jellemző rá. Nem cifrázzuk, +1.5-tel behúzzuk Humphries-t a győzelemre, így még egy döntő leges vereség bele is férhet. 

A tábla másik felén elsőként egy Michael van Gerwen - Luke Littler csörtét láthatunk, amelynek annak ellenére nem a holland megy neki favoritként, hogy az idei Premire Leaguben-ben 2-0 a mérlege a fiatal angol ellen. Igen ám, de Van Gerwen az erős kezdés után megtorpanni látszik és az elmúlt két fordulóban egyaránt győzelem nélkül maradt. Sőt, korán kiesett a UK Openen és a hétvégén a szezon első European Tour-versenyén is. Nem jó hetek vannak tehát a holland mögött és bár volt problémája a jobb vállával, az összes vereség nem írható ennek a számlájára, hiszen ha ez egy igazán komoly sülés lenne, akkor Belgiumba biztosan nem utazott volna el...

Ami viszont Littlert illeti, a 17 éves fiú valami szenzációs játékkal rukkolt elő a hétvégén és megnyerte pályafutása első ET-címét. Óriási önbizalommal várhatja tehát az újabb Premier League-fordulót és fűtheti a visszavágási vágy, hiszen mindkét meccsét 6-5-re veszítette el Van Gerwen ellen. Ez most egyébként egy elég jó sansz a revansra Littlernek, de tanulva már a korábbi fordulókból, +2.5-tel visszük el az angol szupertinit. 

A negyeddöntők sorát Rob Cross és Nathan Aspinall összecsapása zárja, akik közül utóbbi nyert már tornát az idei alapszakaszban, de mégis előbbi három ponttal jobban áll a tabellán. Cross teljesítményét abszolút a kiegyensúlyozottság jellemzi és ez nagyjából az egész szezonjáról elmondható. Aspinall sokkal inkább hullámzik, meccseken belül is elég komoly hullámvölgyeket és hegyeket tud megjárni. 

Nem véletlen, hogy a fogadóirodák is Crosst favorizálják, aki egyébként csak döntő legben maradt alul a hétvégi Littler elleni ET-fináléban. A +2.5 kellően biztonságinak tűnik, hiszen ezt eddig mind a hat forduló első meccsén lehozta. 

{"headTitle":"Premier League, 7. forduló ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-14 20:10","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Wright +3.5 + Humphries +1.5 + Littler +2.5 + Cross +2.5","odds":"2.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás be- és kifizetések 🪪
     
  • Felhasználóbarát mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj fel a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken<keresztül. 👇
     
TIPPMIXPRO REGISZTRÁCIÓ