Tipp

Átírta az esélyeket a korona - ezekre az oddsokra érdemes lecsapni

A horvát bajnokság szombati rangadója előtt bajba került az Eszék, mert több játékosa is lebetegedett.

Szombat délután kerül megrendezésre a horvát HNL 1. rangadója, ahol a listavezető és többszörös címvédő Dinamo Zagreb a magyar tulajdonosi körrel rendelkező NK Osijek, vagyis az Eszék csapatához látogat. 

A két csapat között hat pont a különbség a tabellán a fővárosiak javára, így ez a mérkőzés nagy esély a hazaiak számára, hogy közelebb kerüljenek a bajnokhoz. 

Azonban az Eszék nemrég közölte Facebook-oldalán, hogy keretében öt játékosnál is kimutatták a koronavírust, így ők a következő három meccset biztosan kihagyják. Személyiség védelmi okok miatt a játékosok nevét nem hozták nyilvánosságra, de a közösségi oldalon a szurkolók a halasztás lehetőségét pedzegetik. 

Az Eszék keretében amúgy is volt két sérült játékos - Jugovic, Grezda - és azt is tudjuk, hogy a kezdőembernek számító Kleinheisler László a válogatott meccseket kihagyta. 

Összességében tehát nem áll túl jól az Osijek szénája, hiszen a Dinamo Zagreb ellen minden tudásukra szükség lenne a jó eredményhez. 

[3403642] 2020-11-21 15:00:00 Osijek - Dinamo Zagrebx;5

Mindkét együttes keretében egyébként jó pár válogatott játékost találunk, így a felkészülés egyik oldalon sem lehetett ideális a foghíjas létszámok miatt. 

A Dinamo Zagreb viszont jóval erősebb kerettel rendelkezik és egyelőre nincsenek hírek arról, hogy a zágrábi keretben hasonló problémák jelentkeztek volna. 

A fogadóirodák eléggé óvatosak voltak a vendégekkel, hiszen közel hármas szorzót nyitották meg a vendégsikert, ami a fentiek ismeretében kezdésre alighanem alaposan be fog zuhanni. 

Az ázsiai hendikepes piacokon a Dinamo +0 illetve a +0,25 játszható opciónak tűnik. 

{"headTitle":"NK Osijek - Dinamo Zagreb ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-21 14:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Dinamo Zagreb +0 ","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Dinamo Zagreb +0,25 ","odds":"1.58","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}