Tipp

Ha csak egy tuti hiányzik a hétvégére, akkor megtaláltad!

Nagy bajban van a horvát rekordbajnok, igaz, az ellenfél ismeretében nem kérdés, hogy hétvégén megnyeri bajnokiját.

Nagyon úgy fest a helyzet, hogy több, mint 10 év után új bajnokot avathatnak Horvátországban, hiszen a Rijeka 27 forduló után veretlenül vezeti a HNL1 tabelláját. A fiumei klubot 2013-ban vette át egy olasz befektető, aki szisztematikus építkezésbe kezdett, így a horvát bajnokságban egyeduralkodónak számító Dinamo Zagreb a Hajduk Split mellett egy új riválist kapott. A Rijeka az utolsó három szezonban egyaránt ezüstérmet szerzett, ám ha a formája még kitart néhány hétig, 11 év után letaszíthatja a trónról a fővárosi Dinamót. A bajnoki címért versengő két csapat múlt hétvégén meccselt egymással, ahol a zágrábiak a 86. percben mentették meg az egyik pontot, így maradt a négypontos különbség a csapatok között.

[2261619] 2017-04-14 20:00:00 NK Lokomotiva - Dinamo Zagrebx;10

A bajnokság utolsó fordulójában rendeznek még egy Dinamo-Rijeka rangadót, de arra a meccsre a fővárosiaknak minimum három pontra meg kell közelíteniük a fiumeieket. A pénteki meccsen szinte biztosra vehetjük a Dinamo-sikert, hiszen az ellenfél a kistestvér, a Lokomotiv Zagreb lesz. A két klub azonos tulajdonosi kézben van,a Lokomotiv a Dinamo fiókcsapatának is nevezhető, a két gárda utolsó 11 egymás elleni meccsét pedig a Dinamo nyerte meg. Írtunk már erről a párosításról Nektek korábban is.

A helyzetre való tekintettel most nem lehet kihagyni ezt a tippet, a Lokomotiv biztos bennmaradónak számít, a Dinamo harcol a bajnoki címért, jobb kerete is van, nem lehet kérdés a végkimenetel. Az odds nem magas, de egy kombira pont jó lehet, esetleg a hendikepes győzelem és a mindkét csapat szerez gólt opció is.

hatharom.com
Vendég és mindkét csapat szerez gólt
@3.60
[2261619] 2017-04-14 20:00:00 NK Lokomotiva - Dinamo Zagrebx;