Serie A

Ha van egy vadállat sporink, próbáljunk vele sok pénzt nyerni!

  • varin

Bátorság lenne mind a Romára, mind a Bologna ellen fogadni ilyen oddson. Alternatív megoldást kerestünk.

Kőkemény 90 percre van kilátás a Serie A 23. fordulójának nyitómeccsén, amikor a Bologna a Romához látogat. A formák ellentétesek, az pedig egyáltalán nem véletlen, hogy a lapok számára 6.5-es egál line-on tehetünk pénzt.

{"headTitle":"Roma-Bologna","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-07 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Roma","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Bologna","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Sokat szerintem nem érdemes agonizálni azon, hogy melyik csapat nyer vagy nem nyer, mert 1.61-es oddson semmi értelme erőltetni a hazai győzelmet. Egyrészt a Roma továbbra sem tud kiegyensúlyozott, stabil teljesítményt nyújtani, másrészt a Bologna két győzelemből érkezik és ugyan elmondhatjuk, hogy az elmúlt két hónap remek eredményei között csak az Atalanta legyőzése számít bravúrnak, korábban az ilyen kötelező sikerek abszolválása is nehéz volt a piros-kékeknek.

A 3-as egál line sem véletlen a gólokra, a Farkasok legutóbb egy négyest kaptak a Sassuolo ellen, míg Mihajlovics csapata a pálya mindkét végében rendkívül termékeny, ráadásul az "odavágón" is volt három találat.

Aki viszont különösen izgalmas tényező, az a játékvezető, Marco Guida. Mint az a számokból is látható, a sípmester egyáltalán nem hagyja unatkozni a csapatokat, úgy szórja mind a lapokat, mind pedig a büntetőket, mintha kötelező lenne.

Guida idén 11 meccset dirigált, ezeken 11 büntetőt ítélt és 10 kiállítást osztott ki.

Remélhetünk tehát tőle mind sok-sok lapot, mind pedig büntetőt, amelyre eléggé jó oddsot kapunk. Guidának ráadásul a korai kártyák sem okoznak problémát, hogy mást ne mondjunk, amikor legutóbb a Romának vezetett mérkőzést, már a 15. percben 3 lapnál tartott.

Guida idén igazi vadállat - Fotó: Whoscored

Vélhetően egy igen kemény, szoros mérkőzést játszanak majd a felek, semmi okunk arra gondolni, hogy a Roma lemossa a Bolognát, ez pedig egy végig izgalmas 90 percet jelenthet. Ugyan a 6.5-es line kicsit magas a kártyákra, alternatív javaslatokkal szép pénzt nyerhetünk így is.

{"headTitle":"Roma-Bologna","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-07 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lesz tizenegyes a meccsen","odds":"2.53","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Roma lő gólt tizenegyesből","odds":"4.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Első lap: 23:00 előtt","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Lesz kiállítás a meccsen","odds":"3.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3135689] 2020-02-07 20:45:00 Roma - Bolognax;