Darts

Íme szakértőink tippjei a Premier League döntőjére

Elérkeztünk a Premier League Darts utolsó fordulójához, a PDC Hungarian Fan Club csapatát pedig arra kértük, hogy jósolják meg a végső győztest.

A szakértői csapatot a PDC Hungarian Fan Club adminjai alkotják, vagyis a Sport TV két szakkommentátora, Ziegenhám Medárd és Vereczkey Lajos, a statisztikai guru Bata József és az egyik legtehetségesebb honi dartsosunk, Kovács Patrik. A podcasthez csatlakozott oldalunk darts-szakértője, Cesc18 is. 

Nem könnyítettük meg szakértőink dolgát az utolsó felvonásban sem, hiszen az elődöntők pontos megtippelése mellett arra is kíváncsiak voltunk, hogy szerintük ki emelheti majd fel a trófeát a londoni publikum előtt. 

Az első elődöntőben, Michael van Gerwen és Gary Anderson összecsapásán egyedül Medi véli úgy, hogy a skót jut be a fináléba. Lajos várja a legszorosabb mérkőzést, szerinte egy végletekig kiélezett harc lesz, amely végül a holland sikerét hozza. A másik elődöntőben, Peter Wright és Phil Taylor derbijén Józsi ment szembe a többiekkel, szerinte a skótnak sikerül legyőznie a 16-szoros világbajnok legendát.

Ami az elképzelt döntőket illeti, egyedül Medi bízik Taylorban, a többiek egyaránt Van Gerwennek szavaztak bizalmat. 

London, nagydöntő:
 
Kezdés Mérkőzés 1 2
20:15 Michael van Gerwen-Gary Anderson 1.25 3.15
21:15 Peter Wright-Phil Taylor 1.45 2.35

Kattints a képre a játékért!