Darts

Anderson és Van Gerwen a forduló tutija? - szakértői tippek, podcast

Liverpoolban folytatódik a PL, a PDC Hungarian Fan Club csapatával pedig ismét nagyító alá vettük az aktuális meccseket.

A szakértői csapatot a PDC Hungarian Fan Club adminjai alkotják, vagyis a Sport TV két szakkommentátora, Ziegenhám Medárd és Vereczkey Lajos, a statisztikai guru Bata József és az egyik legtehetségesebb honi dartsosunk, Kovács Patrik. A podcasthez csatlakozott oldalunk darts-szakértője, Cesc18 is. 

Nem akármilyen este elé nézünk, bár lassan ez már minden fordulóról elmondható. Liverpoolban Peter Wrightot és Gary Andersont láthatjuk kétszer, és ahogyan a forduló felvezetőjében írtunk, illetve a podcastben a szakértőink is kiemelték, mindketten fontos meccsek előtt állnak. 

Előbbi Michael van Gerwen, míg utóbbi Dave Chisnall ellen kezd, a PDC Hungarian Fan Club csapatán belül pedig mindkét derbit illetően nagy volt az egyetértés. Mindenki úgy gondolja ugyanis, hogy Anderson győztesen, Wright pedig vesztesen távozik majd a színpadról. 

A két skót záróakkordja már jobban megosztotta a véleményeket, olyannyira, hogy mindhárom kimenetelre érkezett tipp. Egy valamiben azonban nagy volt az egyetértés, miszerint Wright és Anderson között nüanszok döntenek majd és kijátsszák a maximum 12 leget. 

Adrian Lewis és Raymond van Barneveld, illetve Phil Taylor és James Wade összecsapásán szintén igencsak egy rúgóra járt szakértőink agya, azaz "Jackpot" és "The Power" győzelmeket jósolnak. Ketten azonban bátorkodtak szembemenni a többiekkel, Lajos szerint Barney, Józsi szerint pedig Wade képes lesz pontot nyerni, így ők a döntetlen mellett tették le a voksukat.  

A tippek indoklása szokás szerint a podcastünkben hallgatható meg:

Liverpool, 11. forduló programja:
 
Kezdés Mérkőzés 1 X 2
20:15 Gary Anderson-Dave Chisnall 1.45 4.65 4.25
20:45 Michael van Gerwen-Peter Wright 1.35 5.25 5.25
21:15 Adrian Lewis-Raymond van Barneveld 2.40 4.10 2.15
21:45 Phil Taylor-James Wade 1.65 4.40 3.45
22:15 Peter Wright-Gary Anderson 2.40 4.10 2.15

Kattints a képre a játékért!