NB I

Sima meccs vár a Videotonra

A székesfehérvári csapat az újonc Gyirmót együttesét fogadja szombat délután a Pancho Arénában.

Sima meccs vár a Videotonra szombaton. - Fotó: vidi.hu

Nem sikerült legyőznie a Vasas együttesét a Videotonnak a legutóbbi fordulóban, sőt a fehérvári alakulatnak csak az utolsó utáni pillatnban sikerült egyenlítenie a fővárosban, így továbbra is ötpontos hátrányban van az angyalföldi alakulattal szemben. A Vidit ráadásul a Ferencváros megelőzte az elmúlt héten, vagyis győzelmi kényszerben van Henning Berg együttese a hétvégén.

Ugyanakkor vélhetően aligha lesz gondja a piros-kékeknek a három pont begyűjtésével, hiszen az NB I egyik leggyengébb együttese, a Gyirmót látogat a felcsúti Pancho Arénába.

"Szombaton már a kezdő sípszótól olyan intenzív támadójátékot kell produkálnunk, mint tettük azt legutóbb, az éllovas elleni második játékrészben. Szerintem ritkán játszik egy csapat akkora fölényben, mint mi a Vasas ellen a szünet után. A befejezéseknél ugyanakkor még jobban kell koncentrálnunk, hogy ne csak helyzetekig jussunk, hanem gólokig is" - nyilatkozta Marko Scsepovics a vidi.hu-nak.

Kattints a képre a játékért!

Ami a vendégeket illeti, a Gyirmót borzasztóan pocsék formában van, hiszen legutóbbi három bajnoki mérkőzését egyaránt elveszítette, így visszacsúszott a 10. helyre. A kisalföldiek mindezt annak köszönhetik, hogy hadilábon állnak a góllövéssel, a sárga-kékek ezen periódus alatt mindössze egyszer találtak be, a Debrecen ellen például még büntetőt is hibáztak. Urbányi Istvánék ugyanakkor számolatlanul kapják a gólokat, alig múlik el olyan mérkőzés, hogy Sebők Zsoltnak ne kelljen kihalásznia a játékszert hálójából.

A felek augusztusban meccseltek Gyirmóton, s akkor a Videoton még igen rossz passzban volt, ám mégis 4-0-ra tudott nyerni. Ezúttal már jó formában van a Vidi, avagy minden jel arra mutat, hogy a székesfehérváriak ezúttal is magabiztosan, legalább két találattal legyőzik az újonc együttest a hétvégén.

Videoton-Gyirmót
hatharom.com-tipp: Videoton -1 európai hendikep
TippmixPro@1.90
[2295488] 2016-11-05 15:30:00 Videoton - Gyirmótx;