Tipp

Pulyka mellé Tony Romóékat szervírozzuk

A 10-0-s Panthers esélytelenebb a 3-7-es Dallas ellen? Nem hinném...

Underdogként nyitott a Carolina Panthers, ám mostanra teljesen kiegyenlítődtek az oddsok a Dallas Cowboys ellen NFC-rangadón. Nem is csoda, hiszen 10-0-val nyitottak Cam Newtonék, és bizony elképesztően magabiztosan menetelnek az NFC-elsőség felé. Legutóbb a Washington Redskinst filézték ki, de idegenben verrték a Tampát és a Seahawksot is. Egyre meggyőzőbbek, egyre jobbak, ez egyértelmű. Érdekesség egyébként, hogy ez a második eset az NFL történetében, hogy egy csapat a 10-0-s szezonstartot követően a 11. mérkőzésén underdog. Az első ilyenre 1985-ben volt példa, akkor a Chicago Bears éppen a Dallas Cowboys ellen volt kétpontos underdog, ám azt a meccset nagyon simán megnyerték a Macik 44-0-ra, majd végül bajnokok is lettek.

A Dallasnál leginkább Tony Romo visszatérésnek örülhetnek, az irányító győzelemre is vezette csapatát a Dolphins ellen. A sérülésekkel így is akadnak azonban gondok, Dez Bryant és Darren McFadden sem edzett hétfőn, így elképzelhető, hogy csütörtökre nem lesznek maximálisan jó állapotban.

A Panthers remek védelme több jó offense ellen is bizonyított már, a Saintset, a Coltsot és a Packerst is 30 pont alatt tartották, a támadójátékuk viszont egészen zseniális. Tíz meccsből nyolcszor szereztek legalább 27 pontot, Cam Newton pedig egyértelműen élete formájában van. 4-5 győzelem után még legyintgethettünk a Párducokra, ám most már egyértelműen a liga egyik legjobb csapataként aposztrofálhatjuk őket. Úgy hiszem, a Cowboys-játékosok nem fognak hálát adni, hogy éppen ez a Carolina jön szembe csütörtökön.

hatharom.com: Carolina Panthers
Odds: 1.99
Eddig éri meg: 1.85
Tét: 4/10