Sportfogadás

Elkaptuk a fonalat!

Íme tippmestereink és szerkesztőink legjobb tippjei az NFL hetedik játékhetére.

Szeptember elején elkezdődött a rövidke, ám annál tartalmasabb NFL-szezon. Tippmestereink a Logibet-en folyamatosan publikálják legjobbnak vélt tippjeiket, de szeptember utolsó hetétől kezdve már a hatharom.com oldalán is összeállítják a hétvégi kombijukat. Két egy meccsen elúszott kombi után az előző héten megszületett tippmestereink első nyertes szelvénye. Bízunk a jó folytatásban, lássuk, ezen a héten melyik meccseket választották ki a tipsterek.

Tennessee Titans-Atlanta Falcons
Tipp: Atlanta Falcons (3 esély)
Odds:
1.40 @ Tippmixpro

Mióta kiderült, hogy Zach Mettenberger kezd majd a Titánoknál, rohamosan csökken a Falcons szorzója, de ez nem is csoda. Mi a tippet még akkor néztük ki, amikor Mariota volt kezdőként megjelölve, így természetesen nem csökkent a tipp erőssége szemünkben, sőt. Az Atlanta a meglepő csopotrangadóbeli vereség után illene megint nyerjen, hogy tartsa a lépést a Carolinával, erre pedig az 1-4-gyel álló Tennessee kitűnő ellenfél lehet. A tengerentúli szakértők szinte mind egyetértenek abban, hogy sima "V" várható, mi beérjük egy szoros meccsel is, de nagyon meglepő lenne, ha Titans legalább hosszabbításra mentené a meccset.

New York Giants-Dallas Cowboys
Tipp: Dallas Cowboys +6,5
Odds:  
1.55 @ Tippmixpro

Az NFC East az előzetes várakozásnak megfelelően, vagy inkább még az alatt teljesít, és pazarabbnál pazarabb mérkőzéseket produkálnak, igaz egyelőre leginkább a tragikomédia műfajában. A Giants pont 6 nappal ezelőtt kapott ki csúnyán egy olyan mérkőzésen, ahol ellenfele sokkal rosszabbnak nézett ki, ez pedig nagy teljesítmény. Egyetlen eddig jónak tűnő egységük, a futás elleni védelem is kezd szétesni, a Dallas pedig készen fog állni ennek kihasználására. Ráadásul a szezonban először tud a pályán együtt szerepelni Randy Gregory és Greg Hardy, akik Eli Manning életét fogják majd megkeseríteni. Sokan talán úgy gondolják, hogy badarság a Cowboysra fogadni, akik immár a harmadik irányítójukat fogyasztják el, de úgy gondolom, hogy Matt Cassell előrelépés Brandon Weedenhez képest, és ha nagy teljesítményre nem is kell számítani tőle, arra tökéletesen megfelel, hogy egy kaotikus csoportmérkőzésen meccsben tartsa a Cowboyst, vagy egy újabb Giants hibaparádé után akár meg is nyerje a meccset. Ha ehhez hozzávesszük, hogy a Cowboys bye weekből érkezik, míg a Giants 6 nap alatt második mérkőzését játssza, a hendikep tartható lehet a dallasiaknak.

St. Louis Rams-Cleveland Browns
Tipp: 44,5 pont alatt
Odds:  
1.55 @ Tippmixpro

A vendégek hatból hat overes meccset játszottak eddig, de minket ez sem tántorít el az undertől, egyrészről, mert minden sorozat megszakad egyszer, másrészről pedig a St. Louis inkább kevés pontos meccseket vív. A Clevelandtől egyébként meglepő ez a statisztika, hiszen náluk található az egyik leggyengébb offense. 23,5 pontot átlagolnak meccsenként, ami egy Josh McCownnal kifejezetten jó. Most viszont pokoli nehéz napja lehet a veterán irányítónak, nem sok védelemre számíthat ugyanis a brutálisan kemény St. Louis-i front 7 ellen. Robert Quinn és társai 19-szer döngölték földbe az ellenfél irányítóját, amivel a liga legjobbjai közé tartoznak. Miután a futás nem működik a Brownsnál, így nem látni, hogyan lesznek képesek pontokat feltenni a táblára. Hazai részről ilyen probléma nem lesz, a Barnák védelmét mindenki szétfutja, a Kosok is megteszik majd ezt az újonc Todd Gurley-vel, aki az elmúlt két meccsén 146 és 159 yardot produkált. A megtett távolság viszont egy dolog, pontokra is kellene tudni ezt váltani. Ez már kevésbé megy jól St. Louisban, konkrétan az utolsó előttiek termelt pontok tekintetében. 

Indianapolis Colts-New Orleans Saints
Tipp: Indianapolis Colts
Odds:  
1.40 @ Tippmixpro

A Saints idegenben 0-3-mal áll ebben a szezonban és úgy gondolom, hogy ez a negatív széria nem ma fog megszakadni. A védelem katasztrofálisan gyenge. Passzkísérletenként a 30. legtöbb yardot engedik az ellenfeleknek és futás ellen is csak 31. helyen állnak a ligában. Kifejezetten rossz előjelek ezek az ellen a Colts ellen, amelyik múlt héten nagyon összeszedett játékot tett ki a pályára. Luck először az idényben turnover nélkül hozott le egy meccset és a célpontjai is működtek. A New Orleans ellen ugyanezt várjuk csak még a múlt hetinél is nagyobb sikerrel, ami a győzelmet is könnyedén magával hozhatja. Ráadásul az Atlanta elleni – óriási presztizzsel bíró – csoportrangadó után pszichológiai tényezők miatt halványabb teljesítményt várunk a Saints-től minden szinten.

A hatharom.com vasárnapi NFL-szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Meccs Tipp Odds
Vasárnap, 18:00 Tennessee Titans-Atlanta Falcons Atlanta (3 esély) 1.40 @ TippmixPro
Vasárnap, 21:25 New York Giants-Dallas Cowboys Dallas +6,5 1.55 @ TippmixPro
Vasárnap, 18:00 St. Louis Rams-Cleveland Browns 44,5 pont alatt 1.55 @ TippmixPro
Vasárnap, 18:00 Indianapolis Colts-New Orleans Saints Indianapoliis 1.40 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 4,71
További NFL-tippekért látogass el a LOGIBET.COM-ra!